BATALITE BEOGRAD, STANOVI U GRČKOJ SU HIT: Studio u blizini mora može se naći po ceni od 35.000 evra, ali u OVOM JE CAKA! DŽABA!
Foto: Grekodom Mouzenidis Group Printskrin

ispunjenje sna

BATALITE BEOGRAD, STANOVI U GRČKOJ SU HIT: Studio u blizini mora može se naći po ceni od 35.000 evra, ali u OVOM JE CAKA! DŽABA!

Nekretnine -

Mnogi građani Srbije maštaju o tome da imaju nekretninu u Grčkoj, a to, sudeći prema oglasima koji se mogu naći na društvenim mrežama, uopšte nije nerealno.

Cene nekretnina često su dosta povoljnije nego u Beogradu, pa se, primera radi, u Leptokariji, za 60.000 evra može naći lep, kompletno namešten studio, na udaljenosti od samo 190 metara od mora. A za 465.000 evra može se kupiti cela kuća sa čak 13 studija, što znači da, ako se kupuje u celosti, cena jednog stane praktično iznosi 35.769 evra!

- Prodaje se 13 studija kompletno nameštenih za izdavanje, a uz to ide i podrum od 115 metara kvadratnih. U podignutom prizemlju je 10 studija i tri u suterenu. Ukupno 450 kvadratnih metara. Samo 190 metara od mora. Cena 465.000 evra. Studiji se prodaju i zasebno po ceni od 60.000 do 70.000 evra - navodi se u oglasu koji je objavljen u srpskim grupama za prodaju nekretnina na društvenim mrežama.

Iako o 465.000 evra većina Srba može samo da mašta, oni koji imaju toliko ili mogu da podignu kredit, vrlo lako bi mogli da zaključe da je ovo unosan posao, jer je Leptokarija jedno od omiljenih letovališta Srba.

Inače, zanimljivo je i da kupac nekretnine od 250.000 evra u Grčkoj (za određene oblasti od 500.000 evra - Solun, Atina, Santorini i Mikonos) može postati vlasnik grčke zlatne vize koja vlasniku i njegovoj porodici omogućava da, bez ograničenja, borave u Grčkoj, putuju po toj zemlji, imaju zdravstvenu zaštitu i školuju se.

Ona obuhvata kupca nekretnine, supružnika, nevenčanu izdržavanu decu do 21 godine i izdržavane roditelje oba supružnika. Dozvola ima neograničenu važnost sve dok je kupac u posedu imovine i obnavlja se svakih pet godina predočenjem vlasničkog dokumenta na imovinu.

Bonus video:

01:42

UMORNI OD GRADSKE GUŽVE? OVDE MOŽETE KUPITI KUĆU SKORO ZA DŽABE! Ekspert za nekretnine: Evo koliko novca morate da izdvojite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track