IZNAJMIO STAN NA DAN U BG, A ONO ŠTO GA JE SAČEKALO SLEDILO GA: Odlučio sve javno da iznese, ali ovakvu reakciju NIJE OČEKIVAO
Foto: Shutterstock

IZNAJMIO STAN NA DAN U BG, A ONO ŠTO GA JE SAČEKALO SLEDILO GA: Odlučio sve javno da iznese, ali ovakvu reakciju NIJE OČEKIVAO

Nekretnine -

U današnje vreme, mnogi se umesto odsedanja u hotelu odlučuju, češće odlučuju za rentiranje "stana na dan". Tako je jeftnije i prostranije, ali nikad ne znate šta vas čeka. To je lekcija koju je naučio i jedan korisnik društvene platforme "Tviter" koji je sa pratiocima podelio neprijatno iskustvo koje je nedavno doživeo.

- Bezobrazluk ali baš. Rentirao stan-na-dan u BG i izabrao verovatno najbolju sobu koju imaju u sklopu zgrade (imaju puno apartmana). Da bi me obavestili kada sam stigao na mesto da je soba koju sam izabrao “prokisla” (čitaj: dali su je nekom drugom) i mene bukvalno smestili u šupu, za 10 EUR manje - napisao je revoltirani mladić i dodao:

- Naravno da im na pamet nije palo da me obaveste o tome dan pre. Naravno da je cimanje tražiti novi smeštaj. Oseća se na buđ, krevet verovatno iz 90tih, a higijena da ne pričam. E moj Beograde!

Ispod njegove objavi komentari su se usijali.

"Klasična fora", "to je fora", "zato je uvek bolje u hotel" - samo su neki od njih. Međutim ima i onih koji su mu pisali da je razmažen i da se prenemaže.

Kakvo je vaše mišljenje i da li ste se nekada našli u sličnoj situaciji?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track