"Philip Morris International" u Tokiju je proslavio 10 godina IQOS-a!

IQOS slavi zajednicu od više od 30 miliona punoletnih pušača koji su doneli odluku da ostave pušenje i poziva ostale pušače da se pridruže naporima da cigarete učine nepotrebnim

Za deset godina koliko je prošlo otkada se IQOS prvi put pojavio na tržištu u Japanu, 30 miliona punoletnih pušača širom sveta počelo je da koristi, a 72 posto od tog broja potpuno ostavilo cigarete i prešlo na najpopularniji sistem za grejanje duvana na svetu.

WhatsApp Image 2024-10-28 at 4.27.05 PM.jpeg
Filip Moris 

Kroz platformu IQOS Together X, kompanija "Philip Morris International" (PMI), slavi deceniju boljih izbora miliona punoletnih korisnika IQOS-a širom sveta – izbora da ostave cigarete i pređu na bolju alternativu od nastavka pušenja.

“Kroz platformu 'Together X' povezujemo se sa članovima IQOS zajednice iz celog sveta, a neke od njih smo pozvali da se pridruže globalnom događaju održanom u Japanu, prvom tržištu na kom je lanisran IQOS 2014. godine“, rekao je Stefano Volpeti, predsednik PMI za bezdimne duvanske proizvode. „Ovaj jedinstveni događaj je prilika da proslavimo njihovu ulogu u tome da cigarete postanu nepotrebne i da ohrabrimo i podržimo ostale punoletne pušače da prestanu da puše.“

WhatsApp Image 2024-10-28 at 4.26.58 PM.jpeg
Filip Moris 

PMI je posvećen informisanju pušača i ljudi u njihovom okruženju o postojanju boljih, bezdimnih alternativa; podsticanju pušača da ako ne mogu da prestanu da puše, pređu na te alternative; i podržavanju i slavljenju odluke svih korisnika alternativa koji su odlučili da ostave cigarete.

IQOS Together X naglašava moć izbora. Inicijativa, koja se razvija na tržištima širom sveta kulminirala je na globalnoj proslavi - IQOS Together X Sensorium - u Tokiju, u Japanu.

„Želeli smo da organizujemo ovaj globalni događaj baš u Japanu, jer je Japan “rodno mesto” IQOS-a i gde se iz godine u godinu sve više približavamo budućnosti bez duvanskog dima. Pozdravljamo izbor svih koji su ostavili cigarete i prešli na ovu bolju alternativu. Želimo svima da se zahvalimo i podsetimo ih da su oni deo rastuće globalne zajednice koja ostvaruje značajan napredak i boljitak za sebe, ljude u svom okruženju, ali i za javno zdravlje uopšte”, rekla je Shea Lih Goh, predsednica Philip Morris Japan.

WhatsApp Image 2024-10-28 at 4.27.01 PM.jpeg
Filip Moris 

Na događaju koji je okupio 1.600 učesnika iz 30 zemalja sveta, PMI je najavio saradnju sa DJ-em i producentom Stivom Aokijem nominovanim za Grammy nagradu, koji je i nastupio na događaju. Aokijeva strast prema muzici i umetnosti je u skladu sa strašću, ambicijom i vizijom PMI-a da ostvari budućnosti bez dima. „Smatram viziju IQOS-a progresivnom, inovativnom i, u stvari, veoma inspirativnom“, rekao je Aaki.

WhatsApp Image 2024-10-28 at 4.27.11 PM.jpeg
Filip Moris 

Decenija transformacije kompanije "Philip Morris International" i njeni napori da se što pre cigarete pošalju u istoriju – udružili su se sa lansiranjem IQOS-a pre 10 godina u Nagoji, Japanu – što je dovelo do velikog napretka ka boljoj budućnosti bez duvanskog dima.