SPLET 3 PREDSTAVLJA PRVU VERZIJU AGENDE: Više od 30 sesija već potvrđeno, a stiže još sadržaja - sve inovacije na jednom mestu
Foto: promo

SPLET 3 PREDSTAVLJA PRVU VERZIJU AGENDE: Više od 30 sesija već potvrđeno, a stiže još sadržaja - sve inovacije na jednom mestu

InfoBiz -

Prva verzija programa treće po redu SPLET Tech konferencije je pred vama! Već je poznato više od 30 sesija koje će se održati 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu i odgovoriti na najaktuelnije teme iz sveta inovacija.

Ovogodišnji SPLET će obuhvatiti širok spektar tema vezanih za inovacije, tehnološko preduzetništvo, bolje povezivanje inovacionog ekosistema i uspeh domaćih kompanija na svetskom tržištu.

splet
foto: promo

SPLET Tech konferencija je izuzetna prilika za sve koje interesuju ove teme. Kroz sesije, panele i diskusije učesnici će imati priliku da saznaju kako tradicionalne industrije mogu da se prilagode novim trendovima, novim očekivanjima i novim generacijama.

- Ovo je samo početak onoga što smo pripremili za sve učesnike. Agenda obuhvata brojne sesije, a u narednim nedeljama ćemo podeliti dodatne informacije i najaviti nove teme koje će sigurno privući pažnju javnosti - poručuju organizatori.

Agendu u celosti pogledajte OVDE.

SPLET Tech konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koji sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

Ovogodišnju konferenciju realizujemo i uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija. Pored navedenih, konferenciju su ove godine podržali A1, Silicon Gardents, Fond za inovacionu delatnost, Razvojna agencija Letonije.

Biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track