ZNAČAJNO SKRAĆUJE VREME PUTOVANJA: 50 TAG-ova poklon učesnicima u nagradnoj igri kampanje 'Vozi odmoran'
Foto: Shutterstock

ZNAČAJNO SKRAĆUJE VREME PUTOVANJA: 50 TAG-ova poklon učesnicima u nagradnoj igri kampanje 'Vozi odmoran'

InfoBiz -

U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP-Uprava saobraćajne policije i JP 'Putevi Srbije', nastavljaju zajednički nastup u realizaciji kampanje 'Vozi odmoran'.

JP 'Putevi Srbije' kao upravljač državnih puteva - putem VMS portala odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje - 'Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka 2 sata', na srpskom i engleskom jeziku.

Radi što veće vidljivosti i skretanja pažnje učesnicima u saobraćaju, ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama kampanje 'Vozi odmoran'.

Tim povodom je v.d. direktora Zoran Drobnjak uručio 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine – TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja, Branku Stamatoviću, koji će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.

Svim učesnicima u nagradnoj igri pružiće se mogućnost da osvoje uređaj za elektronsku naplatu putarine – TAG koji omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine, a što je najvažnije srpskim TAG-om plaćate putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja.

Pratite profile JP 'Putevi Srbije' i ABS, pratite naše objave, učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja ceneći vaše vreme.

Branko Stamatović, v.d. direktora Agencije se zahvalio JP 'Putevi Srbije' na podršci u realizaciji kampanje i na 50 TAG uređaja koji su obezbeđeni za nagradnu igru koja će se organizovati iduće nedelje na društvenim mrežama, a sve u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja.

biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track