VUČIĆ PORUČIO MINISTARKI ENERGETIKE: Srbija mora da ima električnu energiju SVE VREME, sazvan HITAN SASTANAK!
Foto: Beta/Miloš Miškov

VUČIĆ PORUČIO MINISTARKI ENERGETIKE: Srbija mora da ima električnu energiju SVE VREME, sazvan HITAN SASTANAK!

InfoBiz -

Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je ministarku energetike Dubravku Đedović Handanović da u Srbiji obezbedi da nema prekida u snabedavanju strujom i pozvao ljude iz svih sektora sistema za enegetsku bezbednost - EPS, EMS i druge, da njihovi radnici ne idu kućama već da svi budu angažovani na obezbeđivanju energije, jer Srbija mora da ima energiju sve vreme.

Vučić je pozvao ljude iz energetskog sektora da dođu na sastanak u popodnevnim satima zajedno sa ministarkom Đedović Handanović.

Podsećamo, Crna Gora, BiH i cela Dalmacija ostali su bez struje.

Hrvatski mediji navode da su bez struje oko 12.30 sati ostali Split, Omiš, Makarska, Dubrovnik i Župa Dubrovačka, Kaštela, Solin, Vodice, Prvić, Zadar, Starigrad Paklenica... Struje nema ni na mnogim ostrvima.

Mediji u BiH istovremeno prenose da su posle 12 sati gradovi širom zemlje ostali bez električne energije. Struje nema u Banjaluci, Goraždu, Prnjavoru, Kotor Varošu, Sarajevu, Derventi... Avaz piše da je u Sarajevu nastao kolaps u saobraćaju jer semafori ne rade.

Struju nema ni skoro cela Crna Gora. Električne energije nema u Budvi, Baru, Risnu, Podgorici...

Delovi Albanije i Grčke su takođe bez struje.

Bonus video:

13:52

NAJJEFTINIJA ENERGIJA JE ONA ENERGIJA KOJA NIJE POTROŠENA Urošević: Ovaj alat za štednju donirale su nam UN i evo za šta služi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja