KUPIO PROIZVOD KOME JE ROK ISTEKAO PRE 6 MESECI: Šokantna ispovest čoveka koji je popio sok boje prljave vode: 'Dokle ovako?'
Foto: Shutterstock

nečuveno

KUPIO PROIZVOD KOME JE ROK ISTEKAO PRE 6 MESECI: Šokantna ispovest čoveka koji je popio sok boje prljave vode: 'Dokle ovako?'

InfoBiz -

Neprestano dolaze informacije ljutitih kupaca koji su u dućanu kupili neki proizvod kojem je davno istekao rok trajanja.

Ovaj put novi slučaj na Fejsbuk stranici potrošačke zadruge “Halo, inspektore”: ljutiti trgovac iz Rijeke požalio se da je u Plodinama kupio sok kom je rok trajanja istekao pre više od pola godine.

- Radim u prodavnici više od 32 godine. I za mene je oduvek rok trajanja proizvoda bio očenaš! Osnovna abeceda za prehrambene proizvode. Ali, eto, i meni se dogodilo ono što mnoge moje koleginice i kolege iritira dok su na radnom mestu u nekoj od hiljadu radnji širom Hrvatske - napisao je Riječanin i dodao:

Sok, Flaša, Gazirana Pića
foto: Shutterstock

- Plodinama u ZTC-u Rijeka kupio sam Fizzy colu Zero Sugar od dve litre kojoj je rok prošao pre pola godine! Ali, dobro sam još i prošao, jer nije sedam meseci, rekli bi neki sarkastično. Nisam popio ništa više od jednog dobrog gutljaja. Iskreno, tek tada sam, u stvari, primetio kako nešto ne valja: ukus bljutav, ni g od gaziranosti. A kada sam malo bolje pogledao, video sam i da je boja soka boja prljave vode.

Kako navodi, iako je svestan da neće umreti od jednog gutljaja soka, pa čak i da je popio više, ipak smatra da nema smisla da se takvi propusti dešavaju, jer se ne radi o par dana, već o periodu dužem od šest meseci.

- Ljudi moji, danas sok, sutra jogurt, prekosutra salama ili nešto drugo. Dokle? Dajte malo više odgovornosti, koleginice i kolege - zaključio je Riječanin.

BiznisKurir/Danica.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track