NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Biće dodeljeno 10 stanova, svake nedelje po dva
Foto: Printscreen/RTS

NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Biće dodeljeno 10 stanova, svake nedelje po dva

InfoBiz -

Zbog izuzetno velikog interesovanja građana i rezultata nagradne igre Uzmi račun i pobedi, koja je prošle godine prvi put organizovana u elektronskom formatu, Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa i u 2024. godini.

Prošle godine je preko milion građana otvorilo naloge i poslalo neverovatnih 285.798.140 fiskalnih računa.

Očekuje se da prvi krug nagradne igre počne krajem aprila ili u prvoj polovini maja. Izvlačenja će i ovog puta biti emitovana uživo na RTS 1.

Uzmi račun i pobedi
foto: Printscreen/RTS

Nagrade za najsrećnije građane i ovaj put biće stanovi u Beogradu, a biće dodeljeno po dva stana u svakoj emisiji, odnosno 10 stanova u ovom krugu nagradne igre.

Nagradna igra će se odvijati putem aplikacije “Uzmi račun i pobedi” kao i prošlog puta. S obzirom na to da su zbog zaštite podataka o ličnosti svi nalozi i uneti računi iz prethodnog ciklusa obrisani, građani će da bi učestvovali morati da otvore nove naloge.

U ovom trenutku mogu da proveravaju validnost računa, ali ne i da ih unose u aplikaciju, jer nagradna igra još uvek nije počela. Svakako se preporučuje građanima da uzimaju i čuvaju fiskalne račune, a spremaju se i neke novine, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja