JAJA I POSLE USKRSA 25 DINARA?! Reporterka Kurira na licu mesta: Jaja nikada skuplja, a EVO KOLIKO SADA KOŠTA KAJMAK (VIDEO)
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

KURIR TV

JAJA I POSLE USKRSA 25 DINARA?! Reporterka Kurira na licu mesta: Jaja nikada skuplja, a EVO KOLIKO SADA KOŠTA KAJMAK (VIDEO)

InfoBiz -

Dok svet suočava sa sve većim ekonomskim izazovima, porodice širom Srbije pokušavaju da pronađu način da prežive rastuće cene.

Reporterka Kurira Aleksandra Dražić bila je na pijaci u Sremskoj Mitrovici i izvestila je o visokim cenama namirnica, sa posebnim osvrtom na jaja. Iako su cene domaćih jaja ostale iste kao i za Uskrs, to ne važi za sve ostale proizvode.

Na primer, sir i dalje košta isto kao i prethodnih nedelja, dok je kajmak skuplji nego ikad pre. Kolutovi sira se prodaju po ceni od 800 dinara, dok je kajmak dostigao cenu od 1.100 dinara.

Međutim, kupci i dalje pazaruju sve što im je potrebno, uključujući i sitniji sir koji se najčešće koristi za gibanicu.

01:01

JAJA I POSLE USKRSA 25 DINARA?! Reporterka Kurira na licu mesta: Jaja nikada skuplja, a EVO KOLIKO SADA KOŠTA KAJMAK

- Cena domaćih jaja je 25 dinara, tako je bilo i za Uskrs. Cena sira je ista kao što je bila, ništa se nije promenilo. U kriškama je 500 dinara, sitniji je 300 i kajmak je 1.100 dinara. Imamo i ove kolutove po 800 dinara. Najčešće se traži sitan za gibanicu i kajmak. Uglavnom sve se traže i sve se kupuje - rekla je radnica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja