SRBIN KUPIO ELITNI RESTORAN U PARIZU ZA 22 MILIONA EVRA?! Naši iseljenici u neverici, svi se pitaju ko je on
Foto: Youtube Printscreen

nezvanično

SRBIN KUPIO ELITNI RESTORAN U PARIZU ZA 22 MILIONA EVRA?! Naši iseljenici u neverici, svi se pitaju ko je on

InfoBiz -

PARIZ - Osamnaesti arondisman, poznat kao But-Monmartr, nalazi se na desnoj obali reke Sene. Najviše je poznat po tome što je domaćin kvarta Monmartr koji sadrži brdo poznato po svojoj umetničkoj istoriji među kojima je dosta srpskih slikara.

Ovaj deo grada je poznat po i po crkvi Sveto srce. Ali od svega najinteresantnija je još nezvanična informacija da je poznati restoran "La Bohême du Tertre" u ovom arondismanu kupio Srbin za impoznatnu svotu novca, objavio je sajt Svi Srbi u Parizu.

Ovaj deo Pariza krije bogatu umetničku istoriju vrednu divljenja. Na poznatom brdu u zgradi Bateau-Lavoir početkom 20 veka radili su i živeli poznati umetnici poput Pabla Pikasa, Žorža Braka i Amedea Modiljana. Takođe, tu se nalazi i kuća muzičke dive Dalide, druga istorijska obeležja i istaknuta bazilika Sveto Srce koja se nalazi na vrhu brda što ovo brdo pored svega zaista čini posebnim.

Kako se nezvanično saznaje, čuveni restoran u ovom kraju koji ne radi već nekoliko godina, kupio je Srbin za 22 miliona evra.

Restoran "La Bohême du Tertre” osim što je na atraktivnoj lokaciji u osamnaestom arondismanu čini prelepa unutrašnjoj visokog stila, a koji će uskoro biti renoviran.

Kurir.rs/Svi Srbi u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja