MINISTARKA ATANASKOVIĆ: Imunizacija stanovništva važna za privredu
Foto: Youtube Printscreen

Ministarka privrede

MINISTARKA ATANASKOVIĆ: Imunizacija stanovništva važna za privredu

InfoBiz -

BEOGRAD - Ministarka privrede Anđelka Atanasković apelovala je danas na građane Srbije da se vakcinišu protiv korona virusa kako bi zajedničkim snagama pobedili zaraznu bolest, što će obezbediti dalji ekonomski rast države.

- Korona virus možemo da pobedimo uz pomoć imunizacije. Tako ćemo uspeti da iz pandemije izađemo što pre i sa što manje posledica. Pored zdravlja građana izuzetno je važno da sačuvamo privredu i da se što pre oporavimo od krize izazvane virusom Kovid-19, sa kojom se suočava celi svet, poručila je ministarka u saopštenju.

Prema njenim rečima, važno je da se vakcinišu svi privrednici i zaposleni u privredi, jer oni na taj način ne štite samo sebe, već i svoje porodice i kolege sa kojima rade.

"Država je u prethodnom periodu reagovala na adekvatan način i pružila pomoć privredi u teškim trenucima. Pridržavanjem preventivnih mera i masovnom imunizacijom izaći ćemo iz situacije u kojoj se nalazimo. Što pre pobedimo korona virus, to ćemo pre uspeti da oporavimo privredu i nećemo pasti u ekonomsku provaliju", zaključila je ministarka Atanasković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track