CETINJANI PROGLAŠENI ZA ŠAMPIONE MEĐU PRŠUTAMA: Uručene nagrade na Novosadskom sajmu!
Foto: Promo

zlatne medalje

CETINJANI PROGLAŠENI ZA ŠAMPIONE MEĐU PRŠUTAMA: Uručene nagrade na Novosadskom sajmu!

InfoBiz -

Novi Sad - Odlukom stručnog žirija 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompanija Interproduct osvojila je osam Velikih zlatnih medalja i četiri zlatne medalje.

“Suvi crnogorski pršut u komadu” proglašen je za Šampiona grupe proizvoda u kategoriji pršuta, dok je kompaniji Interproduct dodeljen Pehar Novosadskog sajma za kvalitet suhomesnatih proizvoda.

Ova nagrada predstavlja jednu od najznačajnijih koje se dodeljuju na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu za proizvode od mesa, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda. U ime kompanije, priznanja osvojena na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom delu Evrope, primio je direktor Interproduct BGD, Darko Borozan.

Interproduct sa sedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa - poznate crnogorske specijalitete - koji predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Proizvodi obiluju specifičnom aromom, teksturom i ukusom. Proizvedeni su na jedinstvenom klimatskom području na 672 m nadmorske visine, bogatom kontinentalnim vazduhom, sa uticajem blizine mora i planina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track