NE MOGU DA VERUJU DA SU DOBILI OVAKO VREDNU NAGRADU: Dobitnicima Fijata uručeni ključevi u Kragujevcu
Foto: Printscreen/Tanjug

nagradna igra uzmi račun i pobedi

NE MOGU DA VERUJU DA SU DOBILI OVAKO VREDNU NAGRADU: Dobitnicima Fijata uručeni ključevi u Kragujevcu

InfoBiz -

KRAGUJEVAC - Dobitnicima iz drugog izvlačenja drugog kruga nagradne igre ''Uzmi račun i pobedi 2018'' danas su u Kragujevcu dodeljeni automobili Fiat 500L Pop Star.

Ključeve im je uručila državna sekretarka u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Stana Božović.

Jedan od dobitnika, dvadesetogodišnji Jovan Bubonja izjavio je da i dalje ne može da poveruje da je automobil zaista njegov i da ovu nagradu nije očekivao iako je poslao 10 koverata.

Još jedan od dobitnika je, kako kaže, zajedno sa devojkom sakupljao račune i kaže da su do sada poslali više od 150 koverti i da će definitivno nastaviti da šalju.

Oni su zazhvalili našem košarkašu Saši Pavloviću koji je u subotu 14. aprila izvukao upravo njihove koverte i doneo im sreću i nove automobile.

Novo izvlačenje u okviru nagradne igre ''Uzmi račun i pobedi 2018'' biće održano u subotu 21. aprila, na prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova.

Ovog puta u igri su dva stana, jedan u Beogradu i jedan u Novom Sadu, 12 automobila Fiat 500L Pop Star i 30 robnih vaučera, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track