(FOTO) ZAVIRITE U NOVI STAN OD 117 KVADRATA, GLAVNU NAGRADU U IGRI S FISKALNIM RAČUNIMA Imre dobio ključeve i kaže: Presrećan sam!
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Uzmi račun i pobedi 2018.

(FOTO) ZAVIRITE U NOVI STAN OD 117 KVADRATA, GLAVNU NAGRADU U IGRI S FISKALNIM RAČUNIMA Imre dobio ključeve i kaže: Presrećan sam!

InfoBiz -

Srećni dobitnik je rekao je da je njegova supruga poslala dvadesetak koverti sa po 10 fiskalnih računa, ali da niko nije očekivao da bi stan u Novom Sadu mogao da postane baš njihovo vlasništvo. U njemu će živeti njihovi sinovi

NOVI SAD - Dobitniku nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Imreu Baranjiju, ključeve novog stana uručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Đorđević je rekao da se Srbija bori protiv sive ekonomije, da je ta borba započeta u Vladi Aleksandra Vučića, ali i da je nastavljena kada je Ana Brnabić preuzela.

"Mogu vam dati obećanje da ćemo još aktivnije i bolje da nastavimo da se borimo protiv svega toga. Korist će imati cela država i svi građani. Pozivam građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri jer sledi drugi krug sa većim nagradnim fondom", rekao je Đorđević.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da svako može da bude učesnik finansijske konsolidacije i stabilizacije svoje države.

"Dovoljno je samo da uzmemo račune, da se svi zajedno borimo protiv sive ekonomije koja direktno utiče na to da imamo više ili manje obdaništa, škola, bolnica, domova zdravlja, bolje puteve i slično. Od nas samih zavisi hoćemo li imati više para u budžetu i te pare koristiti za onu svrhu koju građani očekuju da imaju", objasnio je Vučević.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Imre Baranji je od juče vlasnik dvoiposobnog dupleks stana od 116 kvadrata u Ulici Boška Petrovića u Novom Sadu.

Vlada Srbije je usvojila Pravila za drugi krug novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" u kojem će nagradni fond biti 139.875.730 dinara sa uračunatim PDV-om, a obezbeđen je iz budžeta Srbije i od privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju u NALED-u.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Propozicijama su predviđena četiri javna izvlačenja dobitnika nagrada, a sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

Paralelno sa nagradnom igrom teče i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali pođednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe - male, srednje i velike.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Imre je presrećan!

Srećni dobitnik stana Imre Baranji ušao je u svoju novu nekretninu od 116,5 kvadratnih metara na Novom naselju u Novom Sadu. Taj pedesetdevetogišnjak iz Bačkog Gradišta nadomak Bečeja dobio je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018".

Nakon što je razgledao komforni dupleks, Imre je sa ushićenjem ponovio da je i dalje u neverici, a opremanje stana, kako navodi, ostaviće supruzi i deci.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Srećni dobitnik je rekao je da je njegova supruga poslala dvadesetak koverti sa po 10 fiskalnih računa, ali da niko nije očekivao da bi stan u Novom Sadu mogao da postane baš njihovo vlasništvo.

"Učestvovao sam u mnogim nagradnima igrama, ali ovo mi je prvi put da sam dobio nešto", kazao je presrećni Baranji.

U tom dupleksu koji poseduje veliku terasu sa koje se pruža pogled na Novi Sad, najverovatnije će stanovati Imreova dvojica sinova, a oni će imati priliku da uživaju u prostranom stanu nove gradnje.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Jaroslav Pap)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track