POTVRDA DOBRE BUDUĆNOSTI: Predsednik Britansko-srpske privredne komore posetio British motors
Foto: British Motors

Ekskluzivni zastupnik Jaguara i Land Rovera

POTVRDA DOBRE BUDUĆNOSTI: Predsednik Britansko-srpske privredne komore posetio British motors

InfoBiz -

BEOGRAD - Poznati londonski biznismen i predsednik Britansko-srpske privredne komore Sir Pol Džadž (Paul Judge) je pre nekoliko dana posetio srpsku kompaniju British Motors. Na sastanku se razgovaralo o uslovima poslovanja na srpskom tržistu.

Ostoja Mijailović vlasnik i direktor kompanije Britis Motors, koja je ekskluzivni zastupnik vozila Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, izjavio je da je srpsko tržiste u poslednjem periodu jako povoljno za velika ulaganja, i da nije slučajno sto je JLR izabrao Srbiju za najveći auto centar u ovom delu Evrope.

Tema sastanka takođe su bila ulaganja drugih kompanija na srpsko tržiste, gde je Mijailović izjavio da je njegov lični primer ogromne investicije u Srbiji, poziv i garancija za druge britanske kompanije da dođu i započnu svoj biznis, u zemlji koja ima jako velike privredne potencijale.

Posle službenog sastanka Britis Motors je zvanično postao član Britansko-srpske privredne komore.

- Imao sam veliku cast da moju kompaniju poseti poznati londonski biznismen sir Pol Džadž. Na sastanku smo razmenili međusobna mišljenja uglavnom iz oblasti biznisa, i mogu da zakljucim da je iskustvo jedan od važnih faktora za dobrog menadžera. Pokušao sam da sir Polu prenesem utiske iz poslovanja na srpskom tržištu, gde smo došli do zajedničkog zaključka da je Srbija danas dobro mesto za ulaganje, i da je politička stabilnost uticala na privredni rast u našoj zemlji, rekao je za Kurir Ostoja Mijailović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track