Uslovi rada najpoželjnijih  svetskih IT kompanija od sada i u Srbiji

Uslovi rada najpoželjnijih svetskih IT kompanija od sada i u Srbiji

InfoBiz -

Pozitivno poslovno okruženje, zdrava radna atmosfera i redovna i visoka primanja tri su stavke koje stručni kadrovi koji traže novo zaposlenje najviše vrednuju.

Sve to, na 3.500 metara kvadratnih uz prostor za zabavu i relaksaciju imaće budući zaposleni internacionalne IT kompanije – DevLogic, koja u četvrtak 14. aprila 2016. zvanično otvara vrata srpskoj javnosti.Filozofija kojom se ova kompanija vodi jeste angažovanje najkvalitetnijihkadrova, kojima će pružiti vrhunski poslovni ambijent, i mogućnost rada na atraktivnim projektima, kako bi pokazali kreativnost u pravom svetlu. DevLogic ima visoke kriterijume selekcije svojih zaposlenih, jer im je cilj kvalitet, a ne brojnost zaposlenih. Kompanija bez kompleksne hijerarhije upravljanja i sa menadžmentom koji pruža veliku podršku, razumevanje i fleksibilnost zaposlenima su ključne stvari koje čine DevLogic drugačijom kompanijom.Imajući u vidu da Srbija ima veliki broj različitih profila IT stručnjaka, prepoznata je kao veliki potencijal u toj oblasti, što je bio jedan od glavnih motiva da četvrta po redu kancelarija bude otvorena baš u Beogradu. DevLogic posluje od 2006. godine sa kancelarijama u San Francisku, Amsterdamu i Sarajevu, a s obzirom na to da kompanija ima značajan uspeh u razvoju inovativnih softverskih rešenja za proizvode najsavremenije svetske tehnologije odluka osnivača je da nastavi sa globalnim rastom i doprinosom u podizanju standarda poslovanja u zemljama u kojima posluje.

Radna mesta su spremna
Radna mesta su spremna

Kompanija DevLogic od svih svojih zaposlenih očekuje stručnost i posvećenost radu, pružajući im veliku motivaciju za postizanje odličnih rezultata i zadovoljstvo radom i vremenom provedenim na poslu. Pored stručnosti koja se očekuje od zaposlenih, DevLogic posebno pridaje pažnju na međuljudske odnose i zdravu radnu atmosferu, a rad na atraktivnim i inovativnim projektima predstavlja dodatni izazov za sve IT stručnjake koji rade u pažljivo odabranom timu mladih i talentovanih kadrova.Da ova kompanija svojim zaposlenima nudi izuzetno radno okruženje najbolje govori činjenica da zaposleni imaju mogućnost da se u okviru radnog vremena opuštaju igrajući video igrice i odlazeći u saunu, kao i da se rekreiraju na bazenu, teretani, sali za fitnes ili na teniskom terenu.Više informacija o proizvodima za koje kompanija DevLogic razvija softverska rešenja, kao i kome je san postao java, biće poznato nakon velikog otvaranja firme u Beogradu koje je zakazano za ovu nedelju.

Oaza u Beogradu
Oaza u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track