Mihajlovićeva otvorila put Krivaja-Tekeriš
Foto: Fonet

Asfaltirana veza sa Krupnjem i Loznicom

Mihajlovićeva otvorila put Krivaja-Tekeriš

InfoBiz -
ŠABAC - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otvorila je danas put Krivaja - Tekeriš, u dužini 3,1 kilometar, i istakla da je vlada ispunila obećanje koje je dala pre više od godinu dana i asfaltirala put koji povezuje taj deo Srbije sa Krupnjem i Loznicom.

"Sećam se da je gradonačelnik Šapca (Nebojša) Zelenović obećao da će uraditi drugi deo puta. Ne uradi čovek ništa do danas, već je baš danas nešto krenuo da radi. Ako treba, svaki dan ću da dolazim ovde, ako to znači da će Zelenović nešto da uradi", rekla je Mihajlović novinarima.

Ona je izrazila uverenje da nakon izbora 24. aprila taj gradonačelnik više neće imati mogućnost da kažnjava meštane Krivaje i drugih mesta samo zato što glasaju za drugu političku opciju. Pre samog otvaranja puta prošli su kamioni koji su došli iz Šapca, što su okupljeni protumačili kao provokaciju, s obzirom da su novinari morali da se pomere, kao i improvizovana bina.

Na pitanje da prokomentariše to što su se u Sspacu pojavile infromacije da postoji audio snimak u kojem se vidi da gradonačelnik Zelenović kupuje glasove, a što su preneli pojedini beogradski mediji, Mihajlović je rekla da ne zna za taj snimak, ali da ne bi volela da su te informacije tačne. “To pokazuje na koji način određeni političari reaguju. Ne bih volela da je to tačno, jer to govori o moralu određenih ljudi, ali ako jeste onda je to nedopustivo. Mislim da građani mogu da vide ko je šta uradio u prethodnom periodu, a ko je samo obećavao”, kazala je Mihajlović.

Ona je naglasila da ova vlada ispuni sve što obeća i vodi računa o svakom građaninu Srbije bez obzira kog je političkog opredeljenja. “Sve što obećamo to i uradimo, verujte našim rezultatim, uradićemo i ovaj deo puta koji ide ka Loznici. Vodimo računa o svakom građaninu, tako funkcioiše ova vlada”, navela je ministarka. Ona je kazala da u Varni treba da se uradi most i da je vlada obezbedila novac još pre više od godinu dana, ali da grad Ssabac neće da izda lokacijske uslove, ne zato što je projektno-tehnička dokumentacija loša već iz političkih razloga. “Zato što druga stranka kažnjava građane ne možemo da radimo most. To mora da se menja”, poručila je Mihajlović. Asfaltiranje puta Krivaja - Tekeriš je koštala 42 miliona dinara i taj put ka Krupnju i Loznici je za desetak kilometara kraći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track