Lin Montgomeri: Dijalozi motivišu promene u regionu
Foto: TANJUG

MBA studijame

Lin Montgomeri: Dijalozi motivišu promene u regionu

InfoBiz -
Želimo da privučemo goste, potencijalne studente i različite ljude u diskusije. Ove godine smo imali forum lidera, imamo i ekonomski forum sa liderima finansijske i ekonomske zajednice

BEOGRAD - Konstruktivni dijalozi motivišu pozitivne promene u regionu, izjavila je potpredsednica poslovne škole "Kotrulji" (Cotrugli) Lin Montgomeri, povodom večerašnjeg dijaloga između vlasnika MK grupe Miodraga Kostića i bivšeg ambasadora SAD u Beogradu Vilijema Montgomerija."Kostić i Montgomeri se odavno poznaju i imaju mnogo toga da kažu što je studentima zanimljivo i što bi im bilo korisno", rekla je Montgomeri u izjavi Tanjugu.

Ona je objasnila da je cilj te škole, koja je i organizovala ovaj dijalog, da sa studentima radi ne samo unutar, već i van učionice, zbog čega su publiku večeras mahom činili njihovi đaci. "Želimo da privučemo goste, potencijalne studente i različite ljude u diskusije. Ove godine smo imali forum lidera, imamo i ekonomski forum sa liderima finansijske i ekonomske zajednice", navela je sagovornica Tanjuga.

Foto; Tanjug
Foto; Tanjug

"Kotrulji" je vodeća poslovna škola kada je reč o MBA studijama u regionu (master studije), rekla je ona, i dodala da im je cilj da ostave trag, ne samo kada je reč o edukaciji, nego i u širem smislu.

"Radimo i sa sadašnjim i bivšim studentima, tako da, kada ste jednom deo našeg školskog programa to je nešto što se nastavlja. Kod nas nije gotovo kada dobijete diplomu, već ste i dalje deo naših aktivnosti", poručila je ona. "Kotrulji" se, kako je rekla, širi u regionu, radi sa studentima u Rumuniji i Bugarskoj, a Beograd je regionalni centar.

"Imamo dva fakulteta u Beogradu i Zagrebu i dobro sarađujemo. Okupili smo studente iz 13 zemalja jugoistočne Evrope. Ideja je da svi oni budu deo velike umrežene regionalne grupe, ali i da imaju kontakt ne samo sa svojom klasom, nego i sa onima koji su već završili školu i onima koji tek dolaze", rekla je Montgomeri. Ona je poručila da je cilj te škole da bude predovodnik kada je reč o obrazovanju budućih lidera u jugoistočnoj Evropi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track