DOBROTVORNA VEČERA KOMPANIJA U SRBIJI: Nesebična donacija za mališane!

Zahvalnica

DOBROTVORNA VEČERA KOMPANIJA U SRBIJI: Nesebična donacija za mališane!

InfoBiz -
Humanitarci: Domaće firme i banke prikupile su pomoć u robi i novcu za decu bez roditelja i decu ometenu u razvoju u domovima u Zvečanskoj ulici i Sremčici
1 / 3

BEOGRAD - Predstavnici banaka i kompanija koje posluju u Srbiji na nedavno organizovanoj dobrotvornoj večeri sakupili su 100.000 evra pomoći za najmlađe stanovnike Srbije o kojima brinu Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd i Dom za decu i mlade ometene u razvoju Sremčica.U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Ministarstva privrede, a pod pokroviteljstvom „Adrija medija grupe“, u hotelu „Falkenštajner“ 5. februara upriličeno je donatorsko veče i tom prilikom uručene su zahvalnice svim kompanijama koje su se odazvale ovoj humanitarnoj akciji.

Uz pomoć donatora, prikupljeno je 100.000 evra u novcu i robi za pomoć deci bez roditeljskog staranja i deci ometenoj u razvoju, o kojoj brinu ustanove u Zvečanskoj ulici i Sremčici.

Donatori... Uvaženi bankari i biznismeni
Donatori... Uvaženi bankari i biznismeni

Kompanije koje su donirale sredstva su: Rajfajzen banka, Telenor, Feniks farma, Milenijum tim, AIK banka, Telekom, Hendi tel, Tigar tajrs, Banka Inteza Beograd, Duropak Kruševac, Frezenijus medikal kere, ZTE, Fešen kompani, Koteks Viskofan Novi Sad, Dijamant, Merkator S, Meser tehnogas, Italapalti, Marbo, Viktorija grupa, Atlantik grupa, Farmasvis, Energoprojekt montaža, Vip, Sava Kovačević a. d. Vrbas, S end T, Leoni vajring sistems Sautist, Mirotin grupa, Deneza M inženjering, Raskin end Hant, Trlć zemljoradnička zadruga, Peštan, Centroštampa holding, Fiorano, Dunav osiguranje, Triglav osiguranje, Eurogas Subotica, Adeko, Voda voda, Alumil, Orion telekom, Ariva Litas Požarevac, Frikom, Farmalogist, Deleze, Vitamin Horgoš, Ktitor, Dom za smeštaj i negu starih lica Agape, Alko grup, PSP Farman holding, Svislajon, Koka-Kola, Vinski podrum Ivanović, Vinarija Deurić, Unikredit banka, Igmin grup, Man pauer, Metalfer stil mil, Hemofarm, Falkenštajner hotel Beograd i Dom omladine. Naša kompanija, „Adrija medija grupa“, želi da zahvali svima koji su svojim nesebičnim gestom učinili boljim život dece u ustanovama u Zvečanskoj ulici i Sremčici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja