Ministarka Mihajlović: Uradila sam za Južni tok više od prethodnika
Foto: Beta

Otvorena

Ministarka Mihajlović: Uradila sam za Južni tok više od prethodnika

InfoBiz -
Na pitanje kada će biti izabran direktor Železnica i hoće li to biti Milan Beko, navela je da je konkurs završen i da su stigle prijave 61 kandidata, a među njima nema Milana Beka

BEOGRAD - Potpredsednica vlade i SNS Zorana Mihajlović odbacila je navode da "nije omiljena među Rusima" i istakla da je u Ministarstvu energetike uradila za Južni tok više od ijednog prethodnog ministra.

"Nikada nisam imala problem sa Rusima, već sa našim ljudima, koji su se zaklanjali iza Rusa, čuvajući sopstvene interese. Sve ono što sam ja u Ministarstvu energetike uradila za 'Južni tok' nije uradio nijedan prethodni ministar", rekla je Mihajlovićeva.

Na pitanje kada će konačno biti izabran direktor Železnica Srbije i hoće li to biti Milan Beko, ona je navela da je konkurs završen i da su stigle prijave 61 kandidata, "a među njima nema Milana Beka".

"Nadam se da će u narednih dvadesetak dana komisija izaći sa tri imena za koja misle da bi mogli da budu direktori. Nakon toga "Železnice Srbije" će dobiti novog direktora", rekla je Mihajlovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track