Vučić sa Putinom o dugu za gas u sredu
Foto: Tanjug

Rešavanje problema

Vučić sa Putinom o dugu za gas u sredu

InfoBiz -
Očekujem da u razgovoru koji ću u utorak ili sredu imati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom razrešimo i preostale probleme u vezi sa gasom za našu zemlju, istakao je premijer

SUBOTICA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić će sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u sredu razgovarati telefonom o rešavanju problema u vezi sa dugovanjima Srbije za gas i o izvozu u Rusiju "fijatovih" automobila koji se proizovde u Kragujevcu, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu premijera.

Vučić je ranije danas izjavio u Subotici da će sa Putinom razgovarati o problemu dugovanja Srbije za gas, naglasivši da nema gasne krize za stanovništvo i preduzeća u Srbiji.

"Očekujem da u razgovoru koji ću u utorak ili sredu imati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom razrešimo i preostale probleme u vezi sa gasom za našu zemlju", rekao je Vučić novinarima u Subotici.

On je napomenuo da je taj telefonski razgovor sa Putnom zakazan i objasnio da je reč o modelu finasniranja, načinu isplate i rokovima isplate srpskog duga koji, kako je rekao, niko ne spori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track