POSLOVNI BAL: Privrednici iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Beču
Foto: PR

Leptir mašne i balske haljine

POSLOVNI BAL: Privrednici iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Beču

InfoBiz -
Privredni bal koji okuplja srpske, hrvatske i bosanske privrednike biće održan u subotu 22. februara u Oranžeriji dvorca Šenbrun

Privredni bal koji okuplja srpske, hrvatske i bosanske privrednike biće održan u subotu 22. februara u Oranžeriji dvorca Šenbrun u Beču.

Naziv bala na nemačkom „Wirtschaftsball der BKS-Community“ preciznije opisuje ciljnu grupu ove priredbe: privrednike rodom iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji žive, odnosno rade u Austriji.

Organizatori bala naglašavaju da je ovaj skup, uz zabavu, jedinstvena mogućnost da se firme predstave velikom broju organizacija i privrednika iz Beča.

Bal privrednika počinje koktelom u 20 časova, a od dama se očekuje da dođu u večernjim haljinama, a od muškaraca u tamnom odelu, sa leptir-mašnom. Svečano otvaranje bala je u 21 čas i prisutvovaće mu Brižit Jank, predsednica Privredne komore Beča.

Uz bogat kulturno umetnički program biće dodela i „BKS Business Award“ (Bosansko-hrvatsko-srpske poslovne nagrade), kao i izvlačenje dobitnika nagradne tombole.. Prihod od tombole biće iskorišćen za projekt „EDA – Uspeh kroz obrazovanje“ – kojim se podstiču deca u Austriji sa imigracionim poreklom da otkriju u sebi potencijal za svoje obrazovanje.

Sponzori bala su Sport Rado, osiguravajuća kompanija Alijanc (Allianz), bankarska grupacija Erste i mnogi drugi, a kooperacioni partneri bala su Privredna komora Beča i bečko Udruženje industrijalaca.

Cena karte je 70 evra (za članove BKS Poslovnog kluba 50 evra).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja