PRVO SE SUDARILA 2 AUTOMOBILA, PA NA NJIH NALETEO AUTOBUS, PA JOŠ VOZILA: Užasna nesreća jutros u 6 sati kod KBC Dragiša Mišović, teško povređeno troje
Foto: Rts Printscreen

na uglu Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića

PRVO SE SUDARILA 2 AUTOMOBILA, PA NA NJIH NALETEO AUTOBUS, PA JOŠ VOZILA: Užasna nesreća jutros u 6 sati kod KBC Dragiša Mišović, teško povređeno troje

Crna Hronika -

Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom

BEOGRAD - Tri osobe teže su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila ispred KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu.

U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je najverovatnije proklizavanje.

Saobraćajna nesreća dogodila se u šest časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu.

Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA.

Profesor Darko Mirković sa VMA rekao je da je primljeno troje povređenih, od kojih dvoje sa teškim povredama. Žena koja se nalazi na intenzovnoj nezi ima teške povrede ekstremiteta.

foto: RTS Printscreen

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila. Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene.

Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa najverovatnije je proklizavanje. Voda zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila. Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom.

(Kurir.rs/RTS/Foto: Youtube printscreen RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track