"PHILIP MORRIS INTERNATIONAL" U TOKIJU PROSLAVIO 10 GODINA IQOS-a: 30 miliona koristnika širom sveta, čak 72 odsto potpuno ostavilo cigarete!

Filip Moris

"Philip Morris International" u Tokiju je proslavio 10 godina IQOS-a!

IQOS slavi zajednicu od više od 30 miliona punoletnih pušača koji su doneli odluku da ostave pušenje i poziva ostale pušače da se pridruže naporima da cigarete učine nepotrebnim

Za deset godina koliko je prošlo otkada se IQOS prvi put pojavio na tržištu u Japanu, 30 miliona punoletnih pušača širom sveta počelo je da koristi, a 72 posto od tog broja potpuno ostavilo cigarete i prešlo na najpopularniji sistem za grejanje duvana na svetu.

Filip Moris 

Kroz platformu IQOS Together X, kompanija "Philip Morris International" (PMI), slavi deceniju boljih izbora miliona punoletnih korisnika IQOS-a širom sveta – izbora da ostave cigarete i pređu na bolju alternativu od nastavka pušenja.

“Kroz platformu 'Together X' povezujemo se sa članovima IQOS zajednice iz celog sveta, a neke od njih smo pozvali da se pridruže globalnom događaju održanom u Japanu, prvom tržištu na kom je lanisran IQOS 2014. godine“, rekao je Stefano Volpeti, predsednik PMI za bezdimne duvanske proizvode. „Ovaj jedinstveni događaj je prilika da proslavimo njihovu ulogu u tome da cigarete postanu nepotrebne i da ohrabrimo i podržimo ostale punoletne pušače da prestanu da puše.“

Filip Moris 

PMI je posvećen informisanju pušača i ljudi u njihovom okruženju o postojanju boljih, bezdimnih alternativa; podsticanju pušača da ako ne mogu da prestanu da puše, pređu na te alternative; i podržavanju i slavljenju odluke svih korisnika alternativa koji su odlučili da ostave cigarete.

IQOS Together X naglašava moć izbora. Inicijativa, koja se razvija na tržištima širom sveta kulminirala je na globalnoj proslavi - IQOS Together X Sensorium - u Tokiju, u Japanu.

„Želeli smo da organizujemo ovaj globalni događaj baš u Japanu, jer je Japan “rodno mesto” IQOS-a i gde se iz godine u godinu sve više približavamo budućnosti bez duvanskog dima. Pozdravljamo izbor svih koji su ostavili cigarete i prešli na ovu bolju alternativu. Želimo svima da se zahvalimo i podsetimo ih da su oni deo rastuće globalne zajednice koja ostvaruje značajan napredak i boljitak za sebe, ljude u svom okruženju, ali i za javno zdravlje uopšte”, rekla je Shea Lih Goh, predsednica Philip Morris Japan.

Filip Moris 

Na događaju koji je okupio 1.600 učesnika iz 30 zemalja sveta, PMI je najavio saradnju sa DJ-em i producentom Stivom Aokijem nominovanim za Grammy nagradu, koji je i nastupio na događaju. Aokijeva strast prema muzici i umetnosti je u skladu sa strašću, ambicijom i vizijom PMI-a da ostvari budućnosti bez dima. „Smatram viziju IQOS-a progresivnom, inovativnom i, u stvari, veoma inspirativnom“, rekao je Aaki.

Filip Moris 

Decenija transformacije kompanije "Philip Morris International" i njeni napori da se što pre cigarete pošalju u istoriju – udružili su se sa lansiranjem IQOS-a pre 10 godina u Nagoji, Japanu – što je dovelo do velikog napretka ka boljoj budućnosti bez duvanskog dima.