NIČE NOVI TRŽNI CENTAR U SRBIJI: Obezbeđeno više od 300 radnih mesta, biće na površini od gotovo 8.000 kvadrata, a evo kad je zakazano otvaranje

Zorana Jevtić

Na nekadašnjem mestu zgrade Sremputa, u Rumi će12. decembra ove godine biti otvoren savremeni tržni centar „Shopping Park Ruma“.

Tržni centar se prostire na površini od 7.600 kvadratnih metara i imaće više od 20 prodajnih objekata, među kojima se izdvajaju poznati brendovi kao što su DM, Lilly, Sinsay, Koton, Waikiki, Maxidom, Sportvision, Planeta Sport, Tehnomanija, Pet Shop, Maxi, Pepco, Woby Haus i mnogi drugi.

Otvaranjem ovog tržnog centra biće obezbeđeno više od 300 novih radnih mesta, čime se značajno doprinosi lokalnom ekonomskom razvoju. Posetioci će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno – od najnovijih modnih brendova i kozmetike do tehničkih uređaja, frizerskih usluga i auto-perionice.

Zorana Jevtić 

Takođe, u tržnom centru će se nalaziti i različiti ugostiteljski objekti, te će posetioci moći da uživaju u širokoj ponudi hrane, od brzih obroka do restoranskih specijaliteta.

I ne samo to. Naime, u ovom tržnom centru u Rumi postojaće veliko dečje igralište sa modernim sadržajima. Biće to idealno mesto za porodični provod, jer će dok roditelji obavljaju kupovinu ili se relaksiraju, deca moći da uživaju u bezbednom i zabavnom okruženju.

Otvaranje ovog tržnog centra znak je nove ere za ovaj grad, koji će građanima ponuditi moderno iskustvo šopinga, razonode i druženja.

Svi posetioci su pozvani da prisustvuju svečanom otvaranju i uživaju u bogatoj ponudi koja će unaprediti svakodnevni život i postati nova omiljena destinacija u Rumi.

BiznisKurir/Biznis.rs