SAVA PRODAJE IMANJE IZ SNOVA: Uradio novu stolariju i izolaciju, tu su i dve stambene jedinice, pored kuće može čak i da se peca, a sve to za samo 15.500 €

Facebook/Kupovina-prodaja jeftinih kuća do 15.000e isključivo

Prodaje se kuća nedaleko od Bačke Palanke za 15.500 evra. Sastoji se od dve stambene jedinice, kompletno je izrađena PVC stolarija, a pored nje se nalazi i kanal sa vodom pogodan za ribolov.

Ova ponuda neće ostaviti ravnodušnim nikoga ko je ljubitelj mira i prirode. Ono što Sava nudi je privuklo ogromnu pažnju u jednoj popularnoj grupi za oglašavanje nekretnina, zbog čega nisu mogli da veruju da ovakvo imanje daje za manje od 20.000 evra.

Facebook/Kupovina-prodaja jeftinih kuća do 15.000e isključivo 

- Prodaje se kuća, vlasnik 1/1 i bez tereta. Sastoji se iz dve stambene jedinice površine 38 kvadrata, spojene hodnikom i tako čine celinu od 76 kvadratnih metara. Na celoj kući je montirana PVC stolarija i pretresen krov, kao i izolacija na plafonu. Ulaskom u hodnik, sa desne i leve strane se nalaze stambene jedinice, od kojih je desna komplet sređena (krečenje, gletovanje i laminat), dok je u levoj potrebno isto to odraditi - započeo je Sava.

Dalje je naveo da je kupatilo je prostrano, potpuno funkcionalno, površine oko 5,5 kvadrata. Takođe, voda i struja su u funkciji.

- Oko kuće na 200 do 300 metara se nalaze šume i njive, kao i kanal sa vodom pogodan za ribolov. Kuća je smeštena u veoma mirnom kraju, bez buke, idealna oaza mira i opuštanja. U naselju živi oko 30-ak ljudi. Nalazi se u opštini Bač, udaljena od Bačke Palanke oko 30 kilometara, a Dunav je na pet kiolometara, gde je i granica sa Hrvatskom. Cena je 15.500 - zaključuje prodavac.

BiznisKurir/Fejsbuk