MARIJA I NATAŠA SU DRUGARICE KOJE ČINE USLUGU SVAKOME KO PUTUJE: Imaju rešenje za one kojima smeta prtljag, više nema gubljenja kofera

Printscreen/Instagram/obuci_kofer

Marija Nikolić i Nataša Tomić kreiraju unikatne navlake za kofere u različitim dezenima. Iza ideje "Obuci kofer" stoje dve drugarice koje gaje veliku strast prema putovanjima, a imaju cilj da nam olakšaju i pomognu u zaštiti i organizaciji prtljaga.

Organizacija i zaštita prtljaga sastavni su deo svakog putovanja i umeju da predstavlja veliku glavobolju u momentima kada bi trebalo da se opustimo. Marija i Nataša naše su rešenje i stvorile brend "Obuci kofer".

Printscreen/Instagram/obuci_kofer 

- Naša kreativna energija i preduzetnički duh su spojili snage kako bismo svoju ideju predstavili kupcima na najbolji mogući način - počinju priču.

Brend "Obuci kofer" čine sledeći proizvodi: navlake za kofer, navlake za točkove (gume), sigurnosni kaiševi, organizatori prtljaga, putne vagice.

Prelepe navlake ulepšavaju kofer, ali ga i štite

- Upravo na putovanjima smo se susretale sa puno problema sa samim prtljagom. Najčešći problemi su kada vam potpuno nov kofer vrate oštećen, izgreban i prljav, ili greškom sa trake uzmu vaš kofer misleći da je njihov, a dešavalo se i da u moru istih kofera ne možete da prepoznate svoj. Takođe se dešava gubljenje prtljaga koji je teško opisati ukoliko nije autentičan ili po nečemu drugačiji od ostalih, a gde sama navlaka može dosta pomoći u opisu - pričaju one.

Printscreen/Instagram/obuci_kofer 

Krađa stvari na letovima sa presedanjem je takođe čest problem koji sama navlaka ne može u potpunosti sprečiti ali može da oteža da baš vaš kofer ne bi bio meta.

- Osim navlake, dosetile smo se i kaiša sa šifrom kao jednu dodatnu sigurnost od krađe kao i dodatno ojačanje kofera. Mi smo devojke koje vole da budu dobro stilizovane, tako da smo u jednom proizvodu videle lepo i korisno, da nove kofere zaštitimo, a starim koferima udahnemo dah života - objašnjavaju.

Printscreen/Instagram/obuci_kofer 

Navlake za točkiće za manju buku

Što se tiče točkića na koferima, za sada nisu pronašle stopostotno rešenje, ali imaju proizvod koji se zove "navlaka za točkiće", koji rešava neprijatan zvuk kada vučete kofer.

- Kao što je spoljašnji izgled kofera važno očuvati, fokusirale smo se i na lakšu organizaciju pakovanja kofera, jer to takođe ume da bude glavobolja, posebno kod ženskog pola. Obično se pretera sa količinom garderobe na kraćim putovanjima, iz tog razloga smo osmislile vrećice i nesesere za sortiranje odevnih predmeta - kažu one.

Printscreen/Instagram/obuci_kofer 

Dizajn kreiraju same, vođene inspirativnim momentima sa putovanja i rečenicama koje inspirišu svakog putnika.

- Dezene izrađujemo u limitiranim serijama kako se ne bi dešavalo da dođe do prezačićenja na tržištu istim motivima, a samim tim i zabune na aerodromu ukoliko više osoba ima isto dizajnirane navlake - objašnjavaju.

biznis.kurir.rs/BIZlife