Zakoračite u svoj dom iz snova uz AIK Banku – sa učešćem od 10% za kupovinu prvog stana!

Uz novu ponudu AIK Banke, brže do prve nekretnine u staroj ili novoj gradnji

Promo

Rešavanje stambenog pitanja je značajan korak u životu svakoga od nas. Prvi stan je zbir snova i planova za budućnost koje pravimo i zato je važno da na putu do tog prvog stana, imate partnera na koga zaista možete da se oslonite.

Ako ove jeseni planirate da kupite svoju prvu nekretninu, AIK Banka vam može biti upravo taj pouzdani partner sa jedinstvenom ponudom stambenih kredita uz učešće od 10% za kupovinu prvog stana u novogradnji ili starogradnji.

Promo 

Kombinovane kamatne stope i bez skrivenih troškova

Sa fiksnom kamatnom stopom od 4,99% tokom prve tri godine otplate kredita, a zatim fleksibilnom promenljivom stopom od 2,75% + 6M Euribor, možete lakše planirati svoju finansijsku budućnost. Maksimalan kreditni iznos je 500.000 EUR, koji možete vratiti u roku koji vama odgovara, od 5 do 30 godina, što kupcima nekretnine osigurava veću slobodu u odabiru životnog prostora i predvidivost u otplati.

AIK Banka pokriva troškove procene nepokretnosti i izveštaja iz Kreditnog biroa, a za zahteve podnete do 30. novembra Banka preuzima i troškove obrade zahteva. Potrebnu dokumentaciju moguće je preuzeti sa sajta Banke, što proces apliciranja za kredit čini još jednostavnijim i praktičnijim.

Promo 

Vaš dom, vaša budućnost

Ukoliko planirate kupovinu nekretnine koja nije prva u vašem vlasništvu, možete iskoristiti ovu atraktivnu ponudu stambenih kredita AIK Banke, s tim da je u tom slučaju potrebno učešće od 20%.

Uz stručnu podršku i konkurentne uslove u AIK Banci, i sa stambenim kreditom koji je prilagođen vašim potrebama i životnim planovima, možete da ostvarite snove o domu koji će biti temelj vaše sreće i budućnosti.

Promo