Kupuj utorkom i oseti pogodnosti uz Mastercard

Promo

U periodu od 1.10. do 10.12.2024. godine, svi korisnici Mastercard kartica koji utorkom plaćaju mobilnim novčanikom, imaju priliku da ove jeseni otkriju svet neprocenjivih pogodnosti i ostvare keš-bek! Sve što je potrebno jeste da registruju svoju Mastercard karticu na priceless.com/dan stranici, utorkom obave jedno ili više plaćanja mobilnim novčanikom u ukupnom iznosu od minimalno 3.000 RSD i imaju mogućnost da ostvare keš-bek u vrednosti od 1.000 RSD.

Pogodnosti su dostupne fizičkim licima koji su korisnici Mastercard kartica u Srbiji, a preduslov za učešće je da Mastercard kartica pre obavljanja plaćanja mobilnim novčanikom bude registrovana na priceless.com/dan. Na ovoj stranici dostupne su sve informacije o mehanizmu kampanje.

Jelena Sretenović, direktorka za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, i Crne Gore u kompaniji Mastercard, izjavila je: „Ponosna sam na to što mogu da objavim da smo na srpskom tržištu lansirali još jednu tradicionalnu keš-bek kampanju koja korisnicima Mastercard kartica omogućava da otkriju dodatne pogodnosti plaćanjem putem mobilnih novčanika utorkom. Plaćanja putem mobilnih telefona, pametnih satova i sličnih pametnih uređaja, na našem tržištu su u konstantnom porastu. Razlog tome jeste jednostavnost, sigurnost i praktičnost ovakvog načina plaćanja, koje donosi besprekorno korisničko iskustvo. Sa bankama koje svojim korisnicima nude rešenja za mobilna plaćanja, korisnici kartica imaju na raspolaganju različite opcije koje njihova plaćanja čine još intuitivnijim i prilagođenijim svakodnevnim navikama.“

Za više informacija, pogledajte stranicu: priceless.com/dan

Promo 

###

O kompaniji Mastercard:

Mastercard je globalna tehnološka kompanija u industriji plaćanja. Naša misija je da povežemo i osnažimo inkluzivnu, digitalnu ekonomiju koja koristi svima, svuda, čineći transakcije sigurnim, jednostavnim, pametnim i pristupačnim. Koristeći sigurne podatke i mreže, partnerstva i strast, naše inovacije i rešenja pomažu pojedincima, finansijskim institucijama, vladama i preduzećima da ostvare svoj najveći potencijal. Sa vezama u više od 210 zemalja i teritorija, gradimo održivi svet koji otvara neprocenjive mogućnosti za sve.

Promo