VODAVODA proslavila 20 godina uspešnog poslovanja i osvajanja svetskog tržišta

Marko Krnjac

Beograd, 27.09.2024. Jedan od najuspešnijih nacionalnih brendova - VODAVODA obeležila je dve decenije od osnivanja u Banji Vrujici, gde je na dubini od 605 metara priroda stvorila jedan od jedinstvenih izvora na svetu. Svečanost u Domu Vode, kojoj su prisustvovali brojni prijatelji i poslovni partneri iz zemlje i inostranstva, na najlepši način je potvrdila posvećenost i ljubav prema prirodi koja je utkana u samu suštinu ovog brenda.

“Pre 20 godina smo imali viziju da napravimo brend koji će biti odraz najboljeg što Srbija ima i koji će osvojiti svaki kutak sveta. Želeo sam da naša voda bude najbolja i kvalitetom, i dizajnom i svojom božanskom belom bojom i samim imenom. Na dan otvaranja Doma Vode obećao sam da ćemo s pažnjom i ljubavlju čuvati blago koje nam je priroda podarila i danas s ponosom mogu da kažem da smo u tome uspeli. VODAVODA je u svakoj svojoj flaši ista onakva kakvom ju je priroda stvorila”, istakao je Vojin Đorđević, kreator i osnovač brenda.

Marko Krnjac 

Tokom svečanosti, premijerno je prikazan dokumentarni film o VODAVODI.

“Radujemo se što smo danas u Srbiji, na mestu gde se VODAVODA direktno flašira iz izvora, što je prava dragocenost i retkost u svetu. Naš narod je prepoznao njen izuzetan kvalitet, i zato je ona sada rame uz rame sa premijum brendovima u Kuvajtu. Verujem u još veći uspeh i nove pobede koje ćemo partnerski ostvariti”, rekao je AbdulAziz Abdeen. 

Marko Krnjac 

Dve decenije postojanja brenda obeležila je i velika podrška sportu. Ceneći taj izuzetan doprinos, čestitku povodom jubileja uputio je i ministar omladine i sporta Zoran Gajić, koji se zahvalio u ime brojnih sportista i sportskih saveza koje VODAVODA podržava.

“Veoma su retki primeri privatnih kompanija koje se odlučuju da podrže sport, a VODAVODA je svetli primer takve posvećenosti. Hvala što prepoznajete značaj investiranja u zdravlje naše nacije i sporta. Nadam se da ćete proslaviti još mnogo jubileja”, poručio je ministar Gajić.

Veliko prijateljstvo i podršku kakvu, kako je rekao, retko koja kompanija pruža, istakao je i Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, za koga je VODAVODA deo nacionalnog identiteta. 

“Zajedno smo postali svetski prvaci u Indianapolisu i evropski prvaci u Istanbulu. Vojin Đorđević je bio deo našeg tima u svim trenucima. Nikada nije propuštao utakmice, čak ni pripremne periode, a ono što ga izdvaja je njegova skromnost. Nikada se nije nametao, ali je uvek bio uz nas. Zbog svega što je učinio za reprezentaciju i košarku, pre svega zbog svoje ljubavi prema ovom sportu, uvek ćemo mu biti zahvalni”, rekao je trofejni trener.

Veliku viziju i zajedništvo na putu njenog ostvarenja potvrdio je i izuzetno emotivan i upečatljiv trenutak dodele specijalne zahvalnice za 12 zaposlenih u Domu Vode koji su od prvog dana svoje znanje, energiju i ljubav posvetili očuvanju kvaliteta i da VODAVODA u nepromenjenom sastavu, kakvom ju je priroda stvorila, dođe do potrošača.

Promo