USPELI SMO! 90. OSMEH!

Promo


Obezbedili smo Tobi Grid 3 komunikator, pomagalo koje će neizmerno pomoći našem malom heroju Dušanu Pilipoviću, jedanaestogodišnjaku iz Beograda.

Promo 

Posebno smo ponosni jer je ovo 90. osmeh koji smo zajedno obezbedili. Uz podršku kompanije Lidl Srbija i svih vas, uspeli smo da kupimo ovo važno pomagalo.Veliko hvala svima koji su bili uz nas, donirali i pružali podršku – vaša nesebičnost i ljubav su napravili značajnu razliku! Pomagalo tablet komunikator sa komunikacionim softverom Grid3 pomoći će Dušanu u svakodnevnoj komunikaciji. Pritiskom na sliku ekrana ili pišući tekst dodirujući ekran, zvukom iz tableta će biti ostvarena komunikacija. Dušan ne govori i ovaj komunikator mu omogućava da komunicira sa okolinom. Pomagalo će doprineti sveukupnom napretku i poboljšanju psihofizičkog zdravlja, a pojačanom stimulacijom komunikacije deteta sa okolinom postoji mogućnost vraćanja izgubljenog govora. Ovaj čin još jednom pokazuje koliko zajedništvo i humanost mogu promeniti živote mališana kojima je pomoć najpotrebnija.

Udruženje „Čepom do osmeha“ se bavi sakupljanjem plastičnih čepova, a od prikupljenih sredstava obezbeđujemo pomagala za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije. Do sada smo sakupili preko 1500 tona plastičnih čepova i obezbedili 90 pomagala, čime smo postali vodeća volonterska akcija u zemlji i regionu.

Promo