Foto: Facebook

retko se pruži ovakva šansa

NUDE KUĆU I OGROMAN PLAC ZA SAMO 10.000 €! Građevina od 80 kvadrata u mirnom delu ovog mesta, sa pogledom, pogodna za sve!

Nekretnine

U Opštini Aleksinac se na prodaju nudi kuća sa placem za svega 10.000 evra.

Radi se o kući kojoj je vidno potrebno renoviranje, ali koja ima 81 metar kvadratni površine sa placom od preko 2.600 kvadrata.

Vlasnik međutim prodaje i još jedan plac po malo nižoj ceni.

- U prilici smo da vam ponudimo kuću u selu Rutevac opština Aleksinac, površine 81m2, na placu površine 2.608 m2, u dvorištu se nalaze i pomoćni objekti. Potrebna je adaptacija kuće u vidu renoviranja, kako bi bila funkcionalna i pogodna za stanovanje u mirnon kraju u Rutevcu. Kuća se nalazi u naseljenom i mirnom delu sela i ima izlaz na asfaltiranu ulicu. Cena kuće i placa je 10.000 evra. Pored kuće i placa koje vlasnik prodaje, prodaje još i plac površine 2.265m2 koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće a koji izlazi na asfaltnu ulicu, cena placa je 8.000 evra - stoji u oglasu na Fejsbuku.

Na slici se vidi da je kuća u mirnom kraju, a da je plac pogodan za bilo koji poljoprivredni posao, nalazi se blizu asfaltnog puta, što će svaki rad dodatno olakšati.

biznis.kurir.rs/Fejsbuk