Foto: RINA

VEČERA U RESTORANU NA PLAŽI ZA DVOJE SAMO 26 €: Ovo sigurno nećete naći u Crnoj Gori, Grčkoj, o Hrvatskoj da ni ne govorimo FOTO

Novčanik

Sezona odmora se polako završava, tu su još oni koji letuju u septembru, ali i dalje su aktuelni cenovnici sa popularnih destinacija.

Tako je sada na Fejsbuku jedan član popularne grupe za letovanje u Albaniji objavio koliko ga je koštao ručak u restoranu na plaži, kao i šta je sve pojeo za veoma mali iznos.

"Evo za one koji kažu da je Albanija skupa - večera u restoranu na plaži za dve osobe za 26€ i to:

Dva ribe (brancina), tiganj sa škampima iz pećnice, tzatziki, salata, vino, pepsi, voda 1l, sve to za 2.600 leka - 26€.

I koliko god da su cene otišle naviše (kao i svuda), ovo sigurno nećete naći u CG, Grčkoj, o Hrvatskoj da ni ne govorimo. Minimum pomnožite sa dva.

I neko će reći da u Albaniji ima i mnogo skupljih restorana i to jeste istina. Ali na vama je da birate. Ako ne tražite jelo u hotelu sa 5 zvezdica, a da bude kvalitetno, ukusno i uz dobru uslugu - realno ćete ga platiti sa +/- par evra razlike.

Tu je i račun da ne bude da nije toliko", napisao je on u Fejsbuk grupi "Letovanje u Albaniji - Albanija.rs uz fotografiju računa.

foto: Printscreen/Facebook

Složili su se članovi grupe u komentarima da je ovo jedna od jeftinijih destinacija.

"Za nas petoro 100 evra u Hrvatskoj. Sad sam rekla ove godine me videla Hrvatska i dugo neću doci. Albanija, Grčka, Crna Gora ili Španja, jeftinije nego Hrvatska",

"Ovo isto što je ona naručila isti meni u Makarskoj pre 10 dana bez tzatziki umaka dobili smo neki umak uz ribu, koji mi se nije svideo, sestra i ja smo platili 48 evra ako uspem da nađem račun mislim da sam ga sačuvala da pokažem mužu, slikaću da ne mislite da lažem",

"Porcija bolognese špageta, salata od hobotnice (najviše luka i paradajza i par komada hobotnice), flaša vode 0.75 l i lignje punjene (3 komada i to sa SIROM) nisu naveli punjenje u jelovniku, košta 49 evra! Hrvatska naravno", pisali su u komentarima.