Foto: facebook/prodaja i kupovina kuće u selima

NOLE PRODAJE KUĆU IZ SNOVA: Nalazi se na par minuta od centra grada, sve moderno opremljeno, uz ogroman plac, još daje za siću

Nekretnine

Novak prodaje kuću novije gradnje na svega osam kilometara od centra Valjeva, a cena je 45.000, odnosno 58.000 evra, u zavisnosti od toga za koju veličinu placa se odlučite.

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kom Novak prodaje prelepo imanje u Paunama, a ono što nudi je i više nego privlačno svima koji žele da uživaju u privlačnom objektu, a da ne potroše čitavo bogatstvo.

- Na prodaju prelepa moderna kuća novije gradnje u Paunama na svega osam kilometara od centra Valjeva. Kuća je dobro povezana sa gradom i gradskim prevozom, takođe prelepo pozicionirana sa pogledom na Paunsku crkvu i Valjevo - počeo je prodavac.

foto: Printscreen/Facebook

Naveo je da kupovina ove nekretnine može biti i dobra investicija. Kuća je povezana na gradsku vodu, ima struju, opremljena je najmodernijim stilom, što joj daje prepoznatljiv izgled.

- Kuća se sastoji od prizemlja, velikog dnevnog boravka sa priključcima za letnju kuhinju, sprata, hodnika, kupatila, dve sobe, sobe za veš i potkrovlja. Plac je poravnan i iznivelisan. Cena za 10 ari placa sa kućom iznosi 45.000, a za 75 ari placa plus gratis pomoćni objekat od 65 kvadrata košta 58.000 evra. Vlasnik je 1/1 i sve je uknjiženo - zaključio je Novak.

FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook

BiznisKurir/Fejsbuk