Foto: Instagram Printscreen

Na TikToku podelio nekoliko snimaka

"PARČE PICE KOŠTA 6,5 EVRA, ALI ZA NAS NIJE BILA TA CENA" Srpski influenser o letovanju na Hvaru, ležaljke plaćao 50 evra

Novčanik

Srpski influenser Luka Stojanović, poznat na društvenim mrežama nedavno je sa svojim prijateljima posetio Hvar.

Na TikToku je podelio nekoliko snimaka sa ovog ostrva i otkrio šta ga je najviše oduševilo u Hrvatskoj. Ovo im je bila prva poseta Hvaru, a Luka kaže da su bili veoma uzbuđeni.

"Čim smo stigli, slušao se Grše, naravno. Došli smo trajektom iz Drvenika. Rezervisali smo dva apartmana u vili koja se nalazi u samom gradu Hvaru, na oko 10 minuta hoda od centra. To je fantastična lokacija - mirno je, okruženo prirodom, a opet blizu svega", ispričao je Luka u videu.

"Komad pice je 6,5 evra, mi smo ga dobili za tri"

Po dolasku su posetili plažu Pokonji Dol. "Oduševila nas je boja mora. Ležaljke su ovde oko 50 evra, imate beach bar, plaža je kamenita. Na plaži možete čak i da se opustite uz masažu. Cene su nešto više, ali nisu drastično skuplje od Beograda", dodao je Luka.

Luka je sa prijateljima na Hvaru otišao i u noćni provod, gde su pili koktele. "Obišli smo nekoliko klubova i odlično smo se proveli. Nakon toga smo kupili picu. Bili smo iznenađeni jer komad pice košta 6,5 evra, a mi smo ga dobili za tri", ispričao je.

foto: Instagram Printscreen

Luka je sa prijateljima posetio i plažu Mala Stiniva u Jelsi, koja ga je potpuno očarala.

"Je li ovo najsavršenija plaža na Hvaru? Ako mene pitate, definitivno jeste. Do nje se dolazi malo teže, ali trud se svakako isplati. Plaža je veoma mala i ima kućicu koja je čini autentičnom, baš kao iz filma. Usput, na ovoj plaži je sniman film 'Leto kada sam naučila da letim'", podelio je Luka.

Sa prijateljima je posetio i Paklene otoke, za šta su iznajmili jedrilicu. "Ovde ima mnogo skrivenih uvala i plaža koje su nestvarno lepe. Prvo smo svratili do Palmižane. Hvarani su izuzetno ljubazni i gostoljubivi, sve pohvale", istakao je Luka.

Na kraju svog putovanja, Luka je posetio i plažu Malo Zaraće, za koju su mu, kako kaže, svi rekli da je neizostavna destinacija. "Plaža se nalazi na oko 15 minuta vožnje automobilom od grada, a do nje možete doći i brodom. Ova plaža zaista ostavlja bez daha, boje su nestvarne", rekao je Luka. Na kraju, Luka je izrazio divljenje prema prirodi Hrvatske: "Hrvati, zavidim vam što imate ovakvu prirodu", zaključio je on.

Kurir.rs/Blic