Foto: promo Srbijavoz

POPUST ZA KUPOVINU KARATA SRBIJAVOZA: Evo kako do jeftinijih ulaznica za prevoz - Nove mogućnosti od 1. septembra

Novčanik
> 12:19h

Pored modernizacije voznih sredstava, nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika Srbijavoz nastoji da unapredi iskustvo putovanja železnicom uvođenjem pogodnosti za kupovinu karata putem interneta.

Pored najavljenog poskupljenja cena voznih karata, uz koje će voz i dalje biti najpovoljniji vid prevoza, od 1. septembra 2024. godine za kupovinu karata putem Srbijavoz mobilne aplikacije putnici će moći da ostvare popust od 10 odsto, umesto dosadašnjih pet odsto.

foto: promo Srbijavoz

Dodatno, svi putnici koji su karte kupili preko mobilne aplikacije već od ovog meseca dobijaju puš notifikacije sa obaveštenjima o eventualnim odstupanjima od planiranog reda vožnje u polasku, kao i tokom vožnje.

Do kraja avgusta putnici će moći da koriste i 23 nova kartomata koji će raditi 24 časa na stanicama širom Srbije, a još 35 kartomata biće instalirano do kraja godine.

S obzirom na to da je korisničko iskustvo naših putnika, pored bezbednosti, prioritet u poslovanju Srbijavoza, a da su u prethodnom periodu zabeležene povećane gužve, od 1. septembra 2024. godine primenjivaće se fiksna naknada za kupovinu karata u vozu koja će iznositi dodatnih 500 dinara na osnovnu cenu karte. Naknada se uvodi u cilju efikasnijeg upravljanja kapacitetima i obezbeđivanja maksimalnog komfora za putnike.

foto: promo Srbijavoz

Imajući u vidu da je obezbeđeno nekoliko načina za kupovinu karata pre početka putovanja, ovim putem pozivamo putnike da svoje karte obezbede pre ulaska u voz kako ne bi snosili dodatne troškove za izdavanje karte tokom vožnje.

Srbijavoz će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje korisničko iskustvo i nastojati da putovanje železnicom, koje predstavlja ekološki najprihvatljiviji i najpovoljniji vid prevoza, učini još udobnijim i pristupačnijim za sve putnike.

biznis.kurir.rs

Bonus video: