Foto: Shutterstock

MOĆ ŠTEDNJE: Štedite pametno i koristite svoj novac fleksibilno

Biznis
> 08:12h

Da li ste spremni da svoj novac pretvorite u nešto više? Sada je pravo vreme da započnete svoj put ka finansijskoj sigurnosti i ostvarenju važnih planova. Jedna od dobrih finansijskih odluka koju možete doneti danas jeste štednja u banci, jer vam pruža sigurnost i omogućava da, sa dodatnim novcem koji ćete dobiti, ostvarite planirane ciljeve.

Zašto je štednja u banci dobar potez?

Štednja u banci pruža vam sigurnost i stabilnost za budućnost: novac vam je na bezbednom, a istovremeno vaša ušteđevina raste. Ako budete istrajni u odluci da novac ne držite u slamarici, već u banci, za to ćete dobiti ekstra keš koji možete iskoristiti za važnu investiciju u budućnost, kao što je realizacija dugo planiranog putovanja, renoviranje doma, kupovina mobilnog telefona... Štednja je siguran korak ka ostvarenju vaših ciljeva. Zato, iskoristite aktuelnu ponudu i pogodnosti u AIK Banci, koja vam nudi priliku da svoj novac štedite pametno.

foto: Shutterstock

Aktuelna AIK ponuda

Reč je o štednji u dinarima i evrima na period oročenja od šest meseci. Imate mogućnost da aplicirate online, odnosno putem mBanking aplikacije (ukoliko ste klijent Banke), što je svakako brže, jednostavnije i povoljnije. Za online oročen novac dobijate i bolju godišnju kamatu od 5% za dinare ili 3,5% za evre. Ako se odlučite za klasičano oročenje i posetu filijali, očekuje vas kamata od 4,5% za dinare ili 3% za evre.

Maksimalni iznos koji možete oročiti online je 600.000 dinara, ali nemate ograničenje u broju partija, pa tako možete oročiti 10 puta po 600.000 dinara (ili po 5.100 evra). Velika prednost ovakvog načina štednje je u mogućnosti da deo štednje razoročite ukoliko se iznenada pojavi potreba za tim, a da na ostatak koji ste oročili ne izgubite kamatu, već nastavite da zarađujete štedeći.

foto: Shutterstock

Bez obzira na to da li se odlučujete za dinarsku ili štednju u evrima, za oročenje u filijali ili online, u AIK Banci Vas, uz atraktivne kamatne stope, očekuju i stručni saveti i podrška stručnjaka Banke.

Za sve dodatne informacije o aktuelnim pogodnostima oročene štednje u AIK Banci, posetite web stranicu Banke i otkrijte sve pogodnosti i prednosti AIK štednje.

Promo