Foto: Shutterstock, Profimedia

PAMETNI TELEFON ZA MANJE OD 7.500 RSD: Odnos cene i kvaliteta više nego dobar, idealan za vaše potrebe i budžet

Pronađite savršeni pametni telefon za povratak u školu uz naše top preporuke sa sjajnim sniženjima! Istražite vrhunske modele po povoljnim cenama i iskoristite akcije koje ne smete propustiti. Pronađite najbolju ponudu za novu školsku godinu!

Novčanik

Povratak u školu je idealna prilika za nabavku novog pametnog telefona uz sjajne popuste koji su trenutno dostupni. Ove godine, brendovi su pripremili izvanredne akcije koje omogućavaju kupovinu vrhunskih modela po povoljnim cenama. Ako ste u potrazi za najboljim ponudama, ovaj vodič će vam pomoći da pronađete idealan pametan telefon koji će zadovoljiti vaše potrebe i budžet.

Pogledajte ponudu mobilnih telefona kompanije Dotmarket OVDE

Zašto kupiti pametan telefon za povratak u školu?

Pametan telefon nije samo trend, već i koristan alat za učenike svih uzrasta. Pomaže u organizaciji zadataka, istraživanju, komunikaciji sa nastavnicima i prijateljima, kao i u učenju preko različitih aplikacija. S obzirom na to da se školska godina približava, mnogi roditelji i učenici traže pametne telefone koji nude odličan odnos cena-kvalitet.

Koji pametni telefoni su na akciji?

1. Xiaomi Redmi A2 2/32GB Black

Cena: 7,399 RSD - cena može varirati

foto: Sasomange Printscreen

Xiaomi Redmi A2 2/32GB Black je izuzetno pristupačan pametan telefon sa osnovnim karakteristikama koje zadovoljavaju dnevne potrebe. Sa 2GB RAM-a i 32GB interne memorije, ovaj model nudi dovoljno prostora za osnovne aplikacije i sadržaj. Njegov crni dizajn je elegantan i svestran, a niska cena čini ga idealnim izborom za sve koji traže funkcionalan telefon po povoljnijoj ceni.

2. Motorola Moto E13 8/128GB Cosmic Black

Cena: 11,971 RSD - cena može varirati

foto: Sasomange Printscreen

Motorola Moto E13 8/128GB Cosmic Black kombinuje odlične performanse sa stilskim dizajnom. Sa velikim kapacitetom od 128GB interne memorije i 8GB RAM-a, ovaj telefon omogućava odlično multitasking iskustvo i dovoljno prostora za sve vaše podatke i aplikacije. Njegov elegantan Cosmic Black dizajn dodaje sofisticiranost, dok odlična cena čini ovaj model izvrsnim izborom za sve koji traže vrhunski telefon bez velikog opterećenja budžeta.

3. SAMSUNG Galaxy A15 4/128GB SM-A155FZKDEUC Black

Cena: 17,690 RSD - cena može varirati

foto: Sasomange Printscreen

Samsung Galaxy A15 4/128GB SM-A155FZKDEUC Black nudi odličan balans između performansi i stila. Sa 4GB RAM-a i 128GB interne memorije, ovaj model pruža dovoljno resursa za lako funkcionisanje i značajan prostor za skladištenje podataka. Njegov elegantan crni dizajn dodaje sofisticiranost, dok se s obzirom na cenu, Samsung Galaxy A15 ističe kao izvrsna opcija za korisnike koji traže pouzdan telefon sa solidnim specifikacijama.

Gde kupiti pametne telefone po sniženim cenama?

Većina popularnih prodavnica i online platformi nudi specijalne akcije za povratak u školu. Web sajt Iskustva&Preporuke ima ažurirane informacije o najnovijim popustima i ponudama kod različitih online prodavnica. Takođe, pratite promotivne akcije i sezonske rasprodaje, jer možete naići na izuzetne ponude.

biznis.kurir.rs/Sasomange