Foto: Printscreen Facebook

RENOVIRANU KUĆU OD 100 KVADRATA PRODAJU ZA SAMO 26.000 €: Sređena kao apoteka, izolacija obezbeđena, a dvorište čist raj za dušu

Nekretnine

U opštini Sečanj prodaje se kuća od 100 kvadrata uz dodatne prostorije po ceni od 26.000 evra.

Selo je udaljeno oko 70 kilometara od Beograda, od Pančeva 50, a najbliži veći grad je Zrenjanin, koji je na svega 30 kilometara.

- Kuća ima oko 100 kvadrata plus nus prostorija uz kuću od dve prostorije. Celo dvorište je uredno i ograđeno, a ima i tri kapije. Ulazna velika i mala vode u prvo dvorište, gde je kuća, pa srednja kapija velika i mala vode u ekonomsko dvorište, tu ima oko 20 voćki u rodu. Svuda može da prođe veliki ili manji traktor, a treća kapija je izlaz na baštu - piše u prvom delu objave.

Takođe, navedeno je u oglasu i da je kuća renovirana i lepo sređena, što znači da trenutno nisu potrebna ulaganja.

foto: Printscreen Facebook

- Krov je pretresen pre 7-8 godina. Sve je ispravno. U dvorištu postoje i štale i kočine. Ulica je porodična i mirna. U selu na oko 100 metara od kuće su ambulanta, osnovna škola, vrtić, prodavnice, pekara, apoteka, pošta...sve za normalan život - nastavlja prodavac.

Kako se dalje ističe, pijaća voda je zdrava, jer je urađen samostalni novi seoski vodovod, što znači da selo ima lični vodovod koji se redovno održava i voda je ispravna za piće.

- Plac je oko 20 ari. Blizu je reka Tamiš, ko voli da se kupa, sunča, peca ili odmara. Grejanje je na gas ili na drva, po želji. U kući ima velika 18-ica inverter klima (grejanje i hlađenje). Urađena je kompletna spoljna i unutrašnja izolacija. Kuća ima temelje, nije od čerpića već zidana ciglom. Nikada nije bilo vlage ni pre renoviranja, ni posle. Cena kuće je 26.000 evra - zaključeno je u oglasu.

FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook

BiznisKurir.rs