Foto: Shutterstock

ZA 800 RSD IMATE PARKING, BLATO I HLAD: Ljudi besni zbog ponude u ovoj srpskoj banji - Prećutali stvar koja se PAPRENO naplaćuje!

Novčanik

Na svega 80 kilometara od Beograda nalaze se Terme Vrujci, u kojima možete da rešite mnoge probleme, ali i uživate sa decom u bazenima za 800 dinara.

Naime, ova banja nudi velike bazene sa čistom vodom, blato koje pomaže u lečenju reumatoloških oboljenja, bolesti kože, proširenih vena kao i u rehabilitaciji i oporavku nakon povreda.

Odmaranje u ovom kompleksu radnim danima koštaće vas 800 dinara, dok je vikendom cena 950. Za decu od pet do deset godina ulaznica se naplaćuje 600 dinara.

foto: Shutterstock

- Za 800 dinara u Termama Vrujci dobijate parking, lekovito blato, ležaljke i suncobran, a ako ne želite suncobran, možete da iskoristite hlad. Takođe, dobijate hidromasažne bazene i termomineralnu vodu koja se redovno menja, tako da ne morate da mislite da li je čista i sveža - kažu iz banje.

Međutim, mnoge ljude koji su pogledali ovaj video na TikTok-u izrevortirala je jedna stvar koju prezenteri nisu pomenuli, a odnosi se na doplatu za akva park.

,,A doplatu za akva park ste prećutali'', ,,Ali ne dobijamo tobogane po toj ceni!'', ,,Za akva park još 500 dinara'', ,,I hlad je uračunat u cenu?'', ,,Sad mi je lakše kad znam da dobijam i hlad'', bili su samo neki od komentara nezadovoljnih ljudi.

BiznisKurir.rs