Foto: Davorin Dinić

ALTA BANKA OBELEŽAVA GODINU DANA POSLOVANJA U NIŠU

Biznis
> 11:57h

ALTA banka obeležila je godinu dana poslovanja ekspoziture u Nišu. Na adresi Vožda Karađorđa 2, stručni savetnici banke dostupni su da stanovnicima Niša pruže finansijski savet ili porazgovaraju o aktuelnim povoljnim ponudama Banke.

„Širenje poslovne mreže jedan je od prioriteta našeg poslovanja i veliko nam je zadovoljstvo što smo već godinu dana, na raspolaganju svim građankama i građanima Niša kada je reč o njihovim finansijskim potrebama“, istakli su u ALTA banci.

Kroz programe društveno odgovornog poslovanja koje ALTA banka kontinuirano gradi, pokazuje se iskrena posvećenost unapređenju zajednica u kojima Banka posluje. Upravo zbog toga, od velikog značaja je podrška koju ALTA banka već drugu godinu za redom pruža internacionalnom Nišville Jazz Festivalu, kao njegov ponosni sponzor. Ovaj festival održaće se od 15. do 18. avgusta na prostoru Platoa niške Tvrđave i potvrditi status najposećenijeg džez festival u jugoistočnoj Evropi koji okuplja najpoznatija imena domaće i svetske džez scene, ali i publiku iz svih krajeva sveta.

foto: Davorin Dinić

„Veoma smo ponosni što imamo priliku da podržimo Niš na ovaj način i pridružimo se kultnoj manifestaciji kakav je Nišville. Naši iskusni savetnici, osim u ekspozituri koja je proslavila prvu godinu poslovanja, biće prisutni i na samom festivalu, na štandu ALTA banke, spremni da sve zainteresovane posetioce upoznaju sa aktuelnim povoljnim ponudama Banke“, poručili su iz ALTA banke.

Ljubitelji kvalitetnog džeza zahvaljujući ALTA banci, će pored muzičkog programa, imati mogućnost da posete štand banke i s bankarskim savetnicima popričaju o svim uslugama koje banka nudi, uključujući i posebno povoljnu ponudu gotovinskog kredita u dinarima sa fiksnom kamatnom stopom od 8,55%.

Promo