Foto: promo

PROMOCIJA KOJA ĆE OBRADOVATI SVE SRBE: Ovo su frižideri koji mogu da se pazare po nikad nižim cenama, a kvalitet je zagarantovan!

InfoBiz
> 12:50h

Samsung je lansirao letnju "Cooling" promociju frižidera kako bi transformisao način na koji doživljavamo ove vitalne uređaje u našim domovima. Donedavno, frižideri su bili percipirani kao prostori koji jednostavno hlade našu hranu i piće. Ali 2024. godina donosi revoluciju.

Novi Samsung frižideri su dizajnirani da zadive svojim elegantnim izgledom, kombinujući brušeni nerđajući čelik i sofisticirani stakleni front. Njihova funkcionalnost ide korak dalje, pružajući jasnu preglednost zahvaljujući tankim rubovima i visoko efikasnoj izolaciji.

foto: promo

O Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung je lider u tehnološkom inoviranju širom sveta, sa vizijom da transformiše način na koji živimo i radimo kroz svoje napredne tehnologije. Pored frižidera, Samsung redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja i drugih inovacija, nudeći besprekorno povezana iskustva kroz SmartThings ekosistem. Posetite Samsung Newsroom za najnovije vesti i informacije na https://www.samsung.com/rs/news/.

Sa kapacitetom od 385 litara, sa svojih 600 milimetara dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata i u ravni je sa njima. Samsung frižideri su idealna opcija za moderna domaćinstva, pružajući dovoljno prostora uz minimalnu potrošnju energije. Uz primenu AI Energy Mode tehnologije, ovi uređaji optimizuju svoj rad prema vašim navikama i spoljnim uslovima, što može rezultirati uštedom energije do deset odsto.

foto: promo

Sve ovo možete pratiti i kontrolisati putem SmartThings aplikacije, koja omogućava korisnicima da upravljaju svojim uređajima i pratiti potrošnju energije u realnom vremenu. Napredna SpaceMax tehnologija omogućava da hrana ostane savršeno rashlađena i sveža, bez obzira gde se nalazi unutar frižidera.

Sistem za sveobuhvatno hlađenje ravnomerno distribuira hladan vazduh kroz svaku pregradu, čime se obezbeđuje optimalna temperatura i svežina namirnica. Ne propustite priliku da iskoristite ekskluzivni popust na Samsung frižidere do 28. jula 2024. ili do isteka zaliha kod odabranih partnera.

BiznisKurir.rs

Bonus video: