Foto: Promo

OTKRIJTE "SUNNY HILL" – Idealnu oazu za sve generacije

Nekretnine

Kompleks "Sunny Hill", smešten na uzvišenju u prelepim Jajincima, nudi jedinstvenu kombinaciju prirodne lepote i savremenog života. Ova izvanredna lokacija pruža sve što je potrebno za udoban i praktičan svakodnevni život. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se nekoliko predškolskih ustanova, osnovna škola, market, Dom zdravlja, pošta i apoteka, dok je Farmaceutski fakultet na nešto većoj udaljenosti, čime je obezbeđena potpuna podrška za sve uzraste.

Sa velikim brojem sunčanih sati i okružen gustom šumom, "Sunny Hill" je pravi raj za one koji traže miran život daleko od gradske vreve. Stanari će moći da uživaju u spektakularnim pogledima na šumu i panoramu grada, zahvaljujući povoljnom položaju kompleksa na uzvišenju.

Povezanost sa ostatkom grada je izuzetno jednostavna i brza. Preko Bulevara JNA i Bulevara Oslobođenja, lako se stiže do Banjice, a zatim i do centra Beograda, omogućavajući stanovnicima brz pristup svim gradskim sadržajima.

foto: Promo

Savršena infrastruktura u vašem domu

U krugu od samo nekoliko stotina metara, "Sunny Hill" nudi sav neophodan sadržaj za svakodnevni život, uključujući market, vrtić, osnovnu školu, poštu i apoteku. Ovo omogućava stanovnicima da obavljaju sve svoje dnevne obaveze bez potrebe za dugim putovanjima, čineći život u kompleksu izuzetno praktičnim.

Život u harmoniji sa prirodom

"Sunny Hill" nije samo mesto za stanovanje – to je oaza mira i prirodne lepote. Sa prelepim zelenim površinama i čistim, svežim vazduhom, ovaj kompleks pruža idealne uslove za odmor i relaksaciju. Bilo da uživate u šetnjama kroz šumu, jutarnjoj kafi na terasi sa pogledom, ili u igri sa decom na prostranim travnjacima, "Sunny Hill" nudi nešto posebno za svakoga.

foto: Promo

Bez obzira na godine i potrebe, ovaj "Sunny Hill" pruža jedinstvenu priliku za život u harmoniji sa prirodom, uz sve pogodnosti modernog urbanog života.

Cena kvadrata 1800 evra + pdv Kontakt telefon +381 65 881 3900

Promo