Foto: Shutterstock

Raiffeisen Banka uvela opciju koja će promeniti način na koji poslujete!

Biznis

Raiffeisen Banka Srbija donosi pravu revoluciju za preduzetnike i pravna lica! Od juna dostupna je nova verzija mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja je sada integrisana sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ovo čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu koja nudi ovakvu inovaciju, a korisnici već hvale njene prednosti.

Zamislite da više ne morate gubiti vreme na manuelno popunjavanje platnih naloga. Sa novom funkcionalnošću, proces plaćanja faktura je ubrzan do maksimuma. Sve što vam treba je nadohvat ruke, a greške zbog ručnog unosa podataka postaju stvar prošlosti.

Ali, to nije sve! Sada možete pratiti status vaših faktura u realnom vremenu, direktno iz aplikacije. Zaboravite na logovanje na različite portale i komplikovane sisteme. Sve informacije o fakturama su vam dostupne na jednom mestu, što vam omogućava da bolje planirate i efikasnije upravljate svojim finansijama.

Još jedna sjajna stvar je jednostavno upravljanje dokumentacijom. Preuzimanje faktura i prateće dokumentacije nikada nije bilo ovako lako. Sve što vam treba nalazi se direktno u aplikaciji Moja mBanka BIZNIS.

Promena statusa faktura je sada brza i jednostavna. Sve promene se automatski prosleđuju SEF-u, što vam omogućava da pratite i upravljate obavezama u realnom vremenu, bez dodatnih koraka.

Administrativno opterećenje je svedeno na minimum. Manje papira, manje stresa, više vremena za fokusiranje na ono što je zaista važno - vaše poslovanje. Automatski procesi smanjuju mogućnost grešaka i povećavaju tačnost podataka.

Nova verzija Moja mBanka BIZNIS sa integracijom SEF-a je tu da vam olakša život i unapredi vaše poslovanje. Raiffeisen Banka Srbija još jednom pokazuje da je lider u pružanju inovativnih rešenja kompanijama iz segmenta malih i srednjih preduzeća. Ne propustite priliku da iskoristite sve prednosti koje ova aplikacija nudi!

Promo