Foto: WMG

KAKO POMOĆI ZAPOSLENIMA DA BUDU NAJBOLJI U ONOME ŠTO RADE? Inovativna rešenja uz najmoderniju tehnologiju

Evo šta kažu eksperti na webinaru - "HR Tech for non-tech HR"!

Biznis

Kako pomoći zaposlenima da budu najbolji što mogu? Stručnjaci bi vam rekli da bi trebalo da im pružite sve što im je potrebno u radnom okruženju, da pažljivo slušate njihove povratne informacije, maksimalno iskoristite njihove prednosti i stalno ih angažujete održavanjem izuzetnog iskustva zaposlenih.

Kako razumeti ključne pokretače angažovanja, poboljšati iskustvo zaposlenih, ali i identifikovati i popuniti "praznine" u tom iskustvu?

I dodatno, kako da HR iskoristi sve što pruža moderna tehnologija kako bi smanjio vreme utrošeno na administraciju? I koje to sve veštine iziskuje, u svetu koji se brzo razvija, menja i prilagođava?

Ovo su samo neke od zanimljivih tema na koje su na webinaru "HR Tech for non-tech HR", powered by WMG, govorile dve ekspertkinje.

Jelena Vuković, direktorka razvoja ljudi i organizacije Wireless Media Group, učestvovala je u ključnim projektima u raznim industrijama i već godinama gradi i unapređuje HR procese uz korišćenje najnovijih trendova i najboljih praksi te oblasti. Anja Godec, Solution Sales & HR advisor, SAP SuccessFactors, SAP d.o.o. radila je i kao konsultant za implementaciju HR rešenja u kompanijama raznih veličina. Trenutno je zaposlena kao konsultant za prodaju SAP SuccessFactors, poslovnog rešenja za HR procese koje se ubraja među vodeće na globalnom nivou.

Webinar je održan 26. oktobra.