Foto: PETAR PETROVIĆ, 2012. GODIŠTE

Završen foto-konkurs “Društvo i priroda”, naboljima slede nagrade

Žiri tima “Zasadi drvo” izabrao pet pobedničkih fotografija

Imali smo težak zadatak: Od desetina prispelih fotografija tokom deset dana konkursa, izabrali smo najbolje koje nagrađujemo

Zasadi Drvo

Foto-konkurs „Društvo i priroda “, koji je zvanično završen 5. februara i bio namenjen deci od 7 do 17 godina, inspirisao je mnoge mlade umetnike i ekologe da na svojim fotografijama ovekoveče neki zanimljiv detalj iz prirode i ukažu na vezu koja postoji između okruženja i nas samih.

Na desetine fotografija pristigle su i “Zasadi drvo” tim imao je veoma težak zadatak da izabere pet najboljih. Evo i njihovih imena:

  1. Petar Petrović, 2012. godište
foto: Petar Petrović

Lena Stoiljković, 2012. godište

foto: PETAR PETROVIĆ, 2012. GODIŠTE
  1. Damir Selimi, 2007. godište
foto: DAMIR SELIMI, 2007. GODIŠTE
  1. Dragan Jovanović, 2013. godište
foto: DRAGAN JOVANOVIĆ, 2013. GODIŠTE
  1. Filip Marković, 2015. godište
foto: FILIP MARKOVIĆ, 2015. GODIŠTE

Svi oni dobiće po jednu dm poklon- karticu.

Za osvojeno prvo mesto sledi nagrada od 5.000 dinara, za osvojeno drugo mesto nagrada je 4.000 dinara, za treće mesto 3.000 dinara, dok četvrto i petoplasirani dobijaju dm poklon-vaučer u vrednosti od 2.000 dinara.

Takođe, svi pobednički radovi biće objavljeni na društvenim mrežama u vlasništvu AMG i dm drogerie markt, dok će pobedničke fotografije biti objavljene i u svim ostalim medijima u vlasništvu AMG, kao i Adria Media Magazina i Mondo portala.

Sve pobednike konkursa pozivamo da radi dogovora o dodeli nagrada kontaktiraju s nama na mejl nagradnaakcija@adriamedia.rs.

Foto-konkurs je, inače, deo projekta „Zasadi drvo“ koji su pokrenule kompanije Adria Media Group i dm drogerie markt, sa institucionalnim partnerima.