Foto: Printscreen

Uzmi račun i pobedi

ZAVRŠNICA NAGRADNE IGRE: U subotu izvlačenje dva stana na Padini

Sve ukupno za igrače igre s fiskalnim računima pripremljeno je 179 nagrada

InfoBiz
> 00:00h

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ polako ulazi u završnicu i u pretposlednjem izvlačenju u ovom kolu, u subotu, 25. marta, biće izvučeni dobitnici čak dva stana u naselju Braće Jerković Padina u Beogradu, saznaje Kurir.

Samo ako poštujete ova pravila možete da se nadate nagradi u igri "Uzmi račun i pobedi

Uz ove premije, tokom trećeg izvlačenja biće podeljeno i 12 automobila „fijat 500L“, po jedno putovanje u Njujork i Pariz, dva putovanja u Grčku, dva odmora na planinama u Srbiji, računari, mobilni telefoni i druge vredne nagrade. Sve ukupno za igrače igre s fiskalnim računima pripremljeno je 179 nagrada. Organizatori nagradne igre podsećaju da će glavne nagrade biti izvlačene u direktnom prenosu na RTS, u subotu 25. marta u 17.45, dok će podela ostalih nagrada biti prenošena putem lajvstrima na sajtovima Uzmiracun.rs i RTS. - Pravo učešća u nagradnoj igri imaju samo punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije. Samo namenske koverte u kojima se nalazi 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od 100 dinara, ne starijih od 1. januara 2017, biće smatrane ispravnim - podsećaju u Ministarstvu državne uprave.

Činjenice GLAVNE NAGRADE - 2 stana u Beogradu - 12 automobila „fijat 500L“ - 1 putovanje u Njujork za dve osobe, pet dana - 1 putovanje u Pariz za dve osobe, četiri dana - 2 putovanja u Grčku za dve osobe, 10 dana

S. T.