Foto: Kurir

Posle ovog još tri izvlačenja i tri šanse za dobitak

NESTAŠICA KOVERATA PRED 1. IZVLAČENJE: Ko će danas dobiti DVOSOBAN STAN, auto, put u Pariz, Grčku...

BEOGRAD - Prvo izvlačenje 177 nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održače se danas u 17.45 časova, uz prenos na Prvom programu javnog servisa.

InfoBiz
> 00:00h

Biće dodeljen jedan dvosoban stan u Beogradu, u Ulici braće Jerković-Padina, 12 automobila "Fiat 500 L", jedno četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, s polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč na teniskom turniru na Rolan Garosu, kao i dva putovanja od 10 dana u Grčku, za dve osobe.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Izvlačenje ostalih nagrada biće prenošeno i putem lajvstrima na sajtu www.uzmiracun.rs. Koverte koje su blagovremeno stigle, a nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima 18, 25. i 31. marta.

Građani mogu da šalju i dodatne koverte sve do 30. marta. Ukupna vrednost nagradnog fonda je 135,3 miliona dinara.

Sve dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će u nedelju 12. marta obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnoj štampi i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs. Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada. Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 mera za to.

Inače, Pošta Srbije odštampala je 7.840.000 besplatnih koverti za nagradnu igru, igrači su preuzeli skoro 7 milliona, ali se ipak žale da vlada nestašica.

Anketa: Nagradna igra

Dosad je poslato 4.182.283 što u stvari znači da je još oko 2.700.000 koverti kod građana, koji će ih tek poslati . Zbog velike potražnje za kovertama, poštanska štamparija radi u tri smene, a dnevno se odštampa oko 250.000 koverti za nagradnu igru.