Foto: Dado Đilas

Ko je požurio, pa platio...

23 DINARA POŠTARINE ZA NAGRADNU IGRU BIĆE VRAĆENO: Zahtevi se podnose na šalterima pošta

BEOGRAD - Građani koji su pre odluke Vlade Srbije o besplatnom slanju koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" platili poštarinu od 23 dinara ili kupili poštansku marku iste vrednosti, imaju pravo na povraćaj novca, saopštilo je preduzeće Pošte Srbije.

InfoBiz
> 00:00h

Reklamacije, odnosno zahtevi za vraćanje novca, podnose se na šalterima pošta. Kako je saopšteno, novac će biti vraćen poštanskom uputnicom na adresu korisnika ili uplatom na njegov tekući račun, i to u roku od 15 dana, kako je i predviđeno Zakonom o zaštiti potrošača.

Foto: Kurir

Učesnicima nagradne igre je zbog lakše identifikacije dobitnika nagrade savetovano da na kovertama obavezno naznače adresu iz lične karte, jer se ne upisuje lični broj.Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počelo je juče.Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni gradjani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini.

Foto: Dado Đilas

Računi se dostavljaju u kovertama koje su besplatne i mogu da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu.Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.

SKUPLJANJEM RAČUNA DO VREDNIH NAGRADA

Kako bi svaka opština ili grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.