Foto: Nova Energija

Panel Nekako s proleća

NOVA ENERGIJA Ana Marković: Na internetu mali klijenti preko noći mogu da postanu veliki

Svi smo u istoj utakmici i rezultat očekujemo svi - i klijenti i agencije i mi. Zadovoljan klijent je veran klijent, naglasila je digital marketing menadžer Adria Media Grupe

InfoBiz
> 00:00h

Treći dan konferencije Nova energija, koja se održava od 29. aprila do 2. maja na Kopaoniku, obeležio je panel "Nekako s proleća 2015", u kojoj je učestvovala i digital marketing menadžer Adria Media Grupe Ana Marković.

Ona je naglasila da, radi što bolje saradnje, Adria Media Grupa vrši edukaciju svojih klijenata kako bi se ostvarila što bolja saradnja i kako bi se stvorilo poverenje i kako bi se klijenti stalno vraćali.

"Svi smo u istoj utakmici i rezultat očekujemo svi - i klijenti i agencije i mi. Zadovoljan klijent je veran klijent! Na internetu najlakše mali klijenti postaju veliki, ali ne zaboravite da i veliki mogu postati mali i nestati", naglasila je Ana Marković.

Markovićeva je naglasila da ako klijentu rešite problem, postaćete njegov najbolji prijatelj, a ne samo poslovni partner. "Nikad ne zaboravite da je s druge strane stola, ne samo klijent, već i čovek koji ima problem i želi rešenje i rezultat. Možda je i zadatak medija i agencija da nauče klijente da content marketing nije više razmišljanje out of the box, već koristan tool na koji mogu da se oslone. Nema boljeg načina da dođete i do 100.000 klikova", naglasila je Markovićeva.

Na panelu su učestvovali još Marija Karan (Prva TV) Ana Kovačević (Delta Food Processing), Marin Šimurina (Grey), Beba Dragić (B92) i Ana Ristić (Hipotekarna banka).